*Nettavisen* Nyheter.

Nesten for Bøler

og Bøler klarte ikke å slå ut Sprint Jeløy, selv om de styrte store deler av kampen.

Bøler Sprint Jeløy 1-3: Bøler trykket på fra start og spilte bedre enn 2.divisjonslaget Sprint Jeløy i store deler av kampen, men sjansene var det bare bortelaget som fikk uttelling på.

Klikk på bildet for å forstørre.

ser ballen gå fordi keeper etter at han har lurt seg inn bak forsvaret.

Klikk på bildet for å forstørre.

kom inn og hjalp Bøler med å få reduseringsmålet, men klarte ikke komme på scoringslista selv.

BØLER: 3. divisjonslaget Bøler fikk besøk av Sprint Jeløy fra divisjonen over i første runde i cupen, og bortelaget var en naturlig favoritt.

Vertene fra Bøler ville det derimot annerledes, og viste tidlig i kampen at dette var en kamp de skulle vinne. Dessverre for hjemmelaget scorer Sprint Jeløy et tidlig mål på sin aller første sjanse, og det preger resten av kampen.

Tidlig i andre omgang øker bortelaget ledelsen, og trener Atle Jan Larsen gjør noen grep offensivt. Inn kommer Nihad Ismael og Fredrik Skarre. Sistnevnte bruker fem minutter på å skape stor spenning i kampen etter at et skudd blir blokkert og spretter til Skarre på elleve meter.

Han klarer å sette ballen i mål, og Bøler øyner cupavansement. Det blir dessverre ingen flere mål for hjemmelaget, og Sprint Jeløy punkterer kampen fem minutter før slutt.

Hadde trua

Trener Atle Jan Larsen sa før kampen at han var halveis optimistisk.

Gutta var klar over at de møtte et lag fra en høyere divisjon, men at de har spilt godt i år, så alt kunne skje.

- Gutta viste tenning før kampen, så trua har vi, sa han.

Og tenning var noe gutta viste på banen også. Hele kampen ga spillerne alt i hver duell, og det var bare sjansesløsing som gjorde at de ikke gikk videre til 2. runde i NM.

- Forskjellen mellom 2.- og 3. divisjon er at de er vant til å sette sjansene. Vi har ikke like god tid foran mål som i vår divisjon, så det blir avgjørende for kampen, sier Larsen.

Presset mot slutten

Bøler hadde mange halvsjanser i kampen, men det var først når Larsen satte inn Ismael og Skarre at de store sjansene kom.

Ismael alene hadde mange gode sjanser og viste at han er en veldig god spiller.

- Det ble et større trykk når vi satte inn på Ismael og Skarre, og det var det vi ønsket, sier trener Larsen.

Rett etter kampen var han fornøyd med gutta, og synes at resultatet for så vidt var greit. Han var allikevel skuffet over at de ikke klarte å sette flere sjanser.

- Jeg er veldig fornøyd med spillet idag, og hadde vi klart å skape noe på de rette tidspunktene i kampen, så kunne vi vært videre, avslutter han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.