RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Først var det bare en katt som trafikkerte Konventveien. Foto: Vidar Bakken
Først var det bare en katt som trafikkerte Konventveien. Foto: Vidar Bakken Foto: ARKIVFOTO: Vidar Bakken

Nesten-idyll i Konventveien

Selv om beboerne i området er splittet i synet på stenging, er hvert fall katten enig med seg selv.

HOFF: Betongblokker sperrer Konventveien nedenfor Bekkeliveien. Veien er nå effektivt stengt. Like ved har en katt slått seg ned i varmen på asfalten. Det smaker av stille ro og det er på grensen av å være idyllisk.

En svak summing høres i det fjerne. Katten spisser ørene mens lyden tiltar. Da summingen manifesterer seg i en scooter, forsvinner katten inn i underskogen.

Scooterføreren bryr seg lite om sperringen. Det er god plass mellom betongblokkene. Oops, der er en fotograf. En rask tildekking av ansiktet med hånden vitner om litt dårlig samvittighet. Scooteren summer videre.

En større motorsykkel dukker opp og passerer sperringene med den største selvfølgelighet. Føreren stopper brått opp da han blir oppmerksom på fotografen og utber hans ærend. Etter forklaringen er motorsyklisten klar med sin oppfatning.

– Denne sperringen er noe ordentlig tull.

Deretter kommer et enda større kjøretøy nede i veien. Det er en firehjulstrekker, som er nødt til snu. Kanskje like greit.

Og katten – den må vente på en mer effektiv sperring.

 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere