RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nettannonse hindret keeperkrise


Spillende leder, Christian Holter hentet keeperkrefter på nett.
Spillende leder, Christian Holter hentet keeperkrefter på nett.
Indre Østham Fotballklubb lokket med arbeidsoppgaver som utspark fra 5-meteren og lønn i himmelen i sin annonse etter keeper på finn.no. Det ga respons til tusen.

ETTERSTAD: Vi måtte finne på noe nytt etter at keeperen vår gjennom mange år ga seg. Nå ser det ut som om vi til og med kan få noen gode i mål, sier Christian Holter, spillende formann i 6. divisjonsklubben fra Etterstad.

Han forteller at klubben har fått mange forskjellige henvendelser.

Det er stor forskjell i ferdighetene, med alt fra folk som aldri har stått i mål til spillere som tidlig har vært på kretslaget. Selv om vi har lagt vekt på humor i annonsen, er det nok ferdigheter vi går etter når det kommer til stykket, sier Holter.

Nå gleder den spillende formannen seg over å ha keepere på trening igjen.

En bra keeper har mye å si. Og nå kan vi kanskje til og med få to keepere. Reservekeeper tror jeg aldri vi har hatt, smiler Holter.

Ville ha superlønn

Indre Østham la ut annonsen på Finn for to uker siden. Etter det tok det ikke lang tid før Holter hørte noe fra interesserte personer.

Det var et par som ringte. I tillegg fikk jeg fort sju-åtte e-poster, forteller han.

Selv om de fleste var av den seriøse sorten, var det også noen som hang seg mest opp i humoren i annonsen.

Det var noen som fleipet med biten om lønn i himmelen, men slike midler har nok ikke vi, gliser Holter.

Annonsen er nemlig laget som en vanlig jobbannonse, og under lønn står det «i himmelen». Ellers er annonsen preget av mye humor, der det under personlige kvalifikasjoner blant annet står at man må takle «mange baller i lufta». Arbeidsoppgaver er å holde buret rent, ta utspark fra 5-meteren og ha det gøy med fotball.

Trenger flere folk

Indre Østham har vært gjennom et lite generasjonsskifte før årets sesong. Mange av den eldre garden, som var med og starte klubben, har trappet ned. Nå har yngre krefter kommet inn.

Men vi trenger fortsatt folk. Det skjer ofte at folk faller fra, sier Holter som kan friste med behagelige én trening hver uke.

På uteplass er det uansett ingen krise for Etterstad-klubben. For nå ser det i alle fall ut som keeperkrisa løser seg...

Er du interessert i å spille for Indre Østham Fotballklubb, så kan du sende en mail til Christian Holter (sporten@noblad.no).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere