RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nettmøte om amerikansk ambassade Geelmuyden svarer leserne

Leder av motstanden mot flytting av USAs ambassade, Margrethe Geelmuyden, stiller til nettmøte fredag.

Huseby/Vika: Fredag klokken 12.00 - 13.00 stiller leder av Aksjon Vern Husebyskogen, Margrethe Geelmuyden, til nettmøte på www.akersposten.no. Allerede nå kan leserne sende inn spørsmål til redaksjon@akersposten.no.

Lokalavisen Frogners søsteravis i ytre vest har skrevet mye og ofte om motstanden mot flytting av USAs ambassade. Mens naboene til dagens ambassade i Vika kjemper for å få til flytting, er fortegnet i Vestre Aker motsatt. Margrethe Geelmuyden kan nok forvente mange støtteerklæringer fra egen bydel. Desto viktigere kanskje at engasjerte naboer i Bydel Frogner kjenner sin besøkelsestid, og bidrar med egne spørsmål?

Geelmuyden mener det fremdeles er mange ubesvarte spørsmål i ambassadesaken.

Det er brutalt uansvarlig at ingen tar sikkerheten her på alvor. Ingen har utredet sikkerheten på Makrellbekken, selv om terror er begrunnelsen for å få ambassaden vekk fra Vika. Nå er trygghet blitt enda viktigere ettersom 500 barnehagebarn flytter inn i FO bygget og får Husebyskogen som leke- og turområde.

Det kan da umulig være et riktig valg å legge Norges fremste symbolmål for terror mellom en barnehage med 500 barn i vest og idrettshaller der 2000 barn trener hver uke i øst? Sikkerhetsekspert Oddvar Solnørdal kaller Makrellbekken et ønskested for terrorister med myke mål og stor trafikk som ikke kan kontrolleres. Jeg tror leserne vil være interessert i den siden av saken, sier Geelmuyden til Ullern Avis Akersposten.

Ønsker du å stille spørsmål til Geelmuyden, klikk deg inn på www.akersposten.no i morgen, fredag, fra kl 12 til 13!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere