RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NIF 2 til topps

Med nesten bare Nordstrands-gutter på laget har Nordstrand 2 allerede vunnet sin avdeling i 4. divisjon i fotball.

Nordstrand: Laget har ikke tapt siden 12. mai. Etter dette har de tretten seire og to uavgjort. Med det leder laget serien med syv poeng, og er mestscorende i seriem med 74 mål så langt. Christian Stenvik er lagets toppscorer med hele 32 mål, som er rekord i klubben.

Stammen i laget er 76-årgangen fra Nordstrand hvor flere er med på A-lagsbildet fra 1995, som fortsatt henger i garderoben på "Niffen".

Laget har kun hatt èn trening, og den var et par uker før seriestart. Etter dette har det kun vært kamper. De fleste på laget har ikke spilt aktivt på flere år, men i tillegg til og ha spilt på Nordstrand fra gutt opp til A-laget - så har flere av spillerene spilt i blant annet 2. divisjon og helt opp til Tippeligaen.

Laget består av Marius Skjønsberg (Nordstrand, Lyn), Iver Anders Gaski (Nordstrand, Mercantile), Joachim Mørk Eidem (Nordstrand), Lars Johansen (Nordstrand, Mercantile), Martin Johansen (Nordstrand), Alexander Bakken (Nordstrand, Ullern) , Christian Stenvik (Nordstrand, Mercantile,

Vigør), Nils Andersen (Nordstrand), Lars Brandshaug (Fossum), Kjetil Gonsholt (Fossum, Lyn), Chris Spæren (Nordstrand, Mercantile), Lars

Skjerve (Nordstrand), Pål Svindal (Nordstrand), Bernt Aamodt, Petter Aasarmoen, Bjørn Erik Ihlen og Sigur Ringstad.

Vi har også samarbeidet med A-laget, og gitt spillere derfra viktig kamptrening.

De som har bidratt mest er Tomas Bjørdal, Harris Abbas og Anders Lystad. I tilegg har Richard Hellerud fra 3. laget stilt opp som keeper de gangene vår har vært skadet eller bortreist.

Vi spiller vår neste og siste hjemmekamp 26. september mot Bekkelaget. Lørdagen etter et det finale i kretsmesterskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere