*Nettavisen* Nyheter.

NIF i siste sekund

Christine Homme scoret seiersmålet for NIF i kampens aller siste sekund.

367 tilskuere ble servert en dramatisk avslutning som ikke engang Alfred Hitchcock kunne regisert bedre da Nordstrand slo Flint Tønsberg i eliteserien i håndball.

Klikk på bildet for å forstørre.

Kontringsmål: Anne Kjersti Suvdal kontrer inn et av NIFs 12 mål før pause.

Klikk på bildet for å forstørre.

Viktig mål: Lillann Eeg Kjærnsmo utlignet til 22-22 i kampens siste minutt.

Klikk på bildet for å forstørre.

Tilbake med seier: Sigvald Andreassen var tilbake på NIF-benken mot Flint, og det endte med to meget viktige poeng.

NORDSTRAND: Nordstrand hadde lenge en god ledelse på gjestene Flint Tønsberg.

Men ett minutt og 25 sekunder før slutt klarte gjestene å snu kampen til 22-21 ledelse og publikum trodde at det maks kunne bli poengdeling for Nordstrand.

Men så scoret Lillian Eeg Kjærnsmo til 22-22 30 sekunder før slutt, før gjestene klarte å rote ballen ut på sidelinjen like etter.

Deretter stormet vertene i angrep og Christinne Homme ble dagens helt da hun i siste sekund fikk fyrt av et skudd som gikk rett i mål til ellevill jubel både på og utenfor banen.

– Sykt deilig

Hovedpersonen selv var høyt oppe etter kampen og tok velfortjent klemmer fra venninne som stormet ned til matchvinneren.

– Dette var helt sykt deilig.Jeg så det bare var ett sekund jeg og da bare skjøt jeg. Jeg er helt satt ut nå, sa en glad matchvinner rett etter kampen.

Hun er spesielt glad for at de endelig tok to poeng igjen og med dette resultatet klatret laget opp på trygg grunn igjen.

– Vi trengte disse poengene sinnsykt mye. Det var fryktelig deilig å endelig spille kamp igjen etter lang pause. Vi beviser i dag at vi har brukt det lange oppholdet bra. Vi har trent veldig hardt for denne seieren, sier Homme.

Viktige kamper i vente

Trener Sigvald Veim Andreassen var sammen med resten av laget strålende fornøyd med den viktige seieren mot Flint Tønsberg. Nå skal de ta med denne erfaringen videre i de kommende kampene som han anser som svært viktige.

– Nå har vi Stabæk til uka og det er nesten som et lokaloppgjør for oss. Mange av spillerne kjenner godt til de jentene og den kampen kommer til å bety mye for dem. Videre kommer det viktige kamper på rekke og rad og vi må fortsette med samme spill videre, sier Andreassen.

Han og Trond Jensegg har også brukt det lange spilleoppholdet godt.

– Vi har kjørt jentene knallhardt nå i spilleoppholdet. I dag får vi betaling for dette. En fantastisk kamp i dag skal følges opp med flere gode prestasjoner, avslutter Andreassen.

PS: Alma Hasanic ble kåret til banens beste etter at hun hadde en rekke med gode redninger i andre omgang.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.