NIF inviterer til julemarked

JULESTEMNING: Svein Erik Munkelien, Vigdis Skogli og Kristian Gjerstadberget ønsker velkommen til julemarkdet i Nordstrandshallen. FOTO ANDREAS LINDBÆK

JULESTEMNING: Svein Erik Munkelien, Vigdis Skogli og Kristian Gjerstadberget ønsker velkommen til julemarkdet i Nordstrandshallen. FOTO ANDREAS LINDBÆK Foto: FOTO ANDREAS LINDBÆK

Nordstrand åpner hallen for historiens største julemaredet i klubbens regi denne helgen.

NORDSTRAND: – Vi skal forsøke å skape en trivelig helg hvor man kan kjøpe de julegavene de trenger. I tillegg skal vi lage julestemning med salg av gløgg og kakebakst, sier daglig leder i Nordstrand, Kristian Gjerstadberget.Noe for alle

Klubben satser stort på dette julemarkedet og har derfor åpnet hallen for aller første gang.

Klubben sier at de har flere salgsboder med kjente merkevarer til gode priser.

– Vi har satset på produkter som vi tror kommer til å slå an. Det er stor variasjon til enhver smak og det er produkter for alle lommebøker. Så her har man en unik mulighet til å kjøpe alle julegavene sine, samtidigsom de hjelper klubben, sier styremedlem Vigdis Skogli.

De kommer også til å selge juletrær og sekker med ved utenfor hallen.

Dugnadsånd gir overskudd

Svein Munkelien i Nordstrand mener at det blir tyngre og tyngre med kakesalg og dugnadsånd i klubben.

Men for at det skal gå rundt økonomisk er det svært viktig at alle stiller opp.

– Dette gir idrettsforeningen et økonomisk løft. Vi får penger til kvalitet, aktivitet og breddearbeid. Og alle pengene går til alle i klubben, sier Munkelien.

– Og dette krever mye dugnad. De som stiller opp får også en større bit tilbake sin aktivitet i klubben, sier Skogli og får støtte av daglig leder av klubben.

– Det er viktig å opprettholde dugnadsånden i klubben. Dette julemarkedet kommer til å bli sosialt hyggelig, hvor man også tjener penger. Så vi håper at alle i bydelen kommer innom, sier Gjerstadberget.

Både herre- og damelaget i håndball kommer til å være til stede, både som vakter og ved salgsbodene.

– Herrelaget skal stå for kunstsalget. Det gleder jeg meg til. I tillegg vil de være nattevakter, avslutter Gjerstadberget.

Julemarkedet varer fra klokken 10 til 18 lørdag og 10-16 søndag. Kvinnenes 1.divisjonskamp mot Bjørnar går lørdag klokken 16 i Bjørnholthallen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Sport

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag