RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mari Hegna lekte seg med NIF-forsvaret da Oppsal knuste NIF i serieåpningen. Her er det Nerma Pandza som prøver å stoppe 27-åringen.
Mari Hegna lekte seg med NIF-forsvaret da Oppsal knuste NIF i serieåpningen. Her er det Nerma Pandza som prøver å stoppe 27-åringen. Foto: Arkivfoto: Arild Jacobsen

NIF skal hevne seg mot Oppsal

I serieåpningen vant håndballdamene til Oppsal 36-18 mot NIF. Onsdag er tid for revansje i Oppsal Arena.

OPPSAL: – Serieåpningen var brutal. Vi fikk skikkelig juling, men vi går for seier på onsdag, sier NIFs trener, Bendik Berg.Oppsal trener, Djordje Teodorovic er ydmyk før lokaloppgjøret.

– Vi møter en klubb med lange tradisjoner, og for oss i Oppsal er det en fest å få møte NIF i en offisiell kamp, sier Teodorovic.

I Oppsal er man sikker på at NIF kommer til å vise seg frem på en mye bedre måte.

Å tape med 18 mål i første kamp bør jo være veldig motiverende, og så skal vi huske at Christine Homme ikke spilte den kampen, sier Teodorovic.

Så langt i sesongen har Oppsal vært helt suverene, mens NIF har vært veldig opp og ned.

– Vi vet at Oppsal har et veldig bra lag, som i tillegg hever seg mot de beste. Men vi er ikke redde for Oppsal eller noen andre, sier Berg.

– Hva tenker du om at Oppsal er favoritter i kamp etter kamp, Teodorovic?

– Det er et fint stempel å ha, men også litt tungt å bære. For alle rundt oss forventer at vi skal vinne hele tiden, sier Teodorovic.

Etter at Glassverket tapte for Sverresborg i helgen, så er veien enda mer åpen for Oppsal - mens NIF fikk en sjanse til.

– Taper vi for Oppsal på onsdag, så sier vi ha det til dem. Men Glassverket skal vi slå på hjemmebane, sier Bendik Berg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere