*Nettavisen* Nyheter.

NIFs J15 til topps i Larvik

Nordstrands 15-åringer vant Peter Wessel Cup i håndball for andre gang etter at de også tok hjem pokalen i 2004.

LARVIK: Gruppespillet ble gjennomført med tre sterke seiere, og jentene viste tydelig at de ønsket å ta med seg mesterskapet hjem til Nordstrandhallen.
I 16-dels finale ble Utleira slått med 10-6. Jentene var ikke helt fornøyd med den innsatsen, noe Lørenskog fikk merke da de ble slått med 8-2 i 8-dels finalen.
I kvartfinalen var det Kolbotn som var motstandere, og etter å ha styrt kampen fra start til slutt vant Nordstrands-jentene komfortablet 12-8. Også i semifinalen viste jentene fra Nordstrand at det var de som var sjefer på banen, og Rælingen ble sendt hjem til Akershus med sifrene 12-8. I finalen var det Helset som var motstander. Det ble tydelig klart at sluttspillkampene hadde tært på kreftene til spillerne fra begge lag, og noen stor kamp ble aldri finalen. Nordstrand-jentene hadde imidlertid mest krefter igjen, og etter å ha ført det meste av kampen vant de til slutt kontrollert 21-17.

Følgende spiller var med:

Line Alm, Emilie Sæther, Maria Homme, Kristine Moen, Susanne Gallala, Bettina Larsen, Madelaine Borghov, Julie Eckhardt, Christine Homme, Ida Børstein, Heidi Eieland, Ine Reinemo, Caroline Brevik, Karoline Hansen, Karoline Borud, Ingeborg Børnes og Andrea Sundal.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag