Gå til sidens hovedinnhold

NIFs jenter i gang

Nordstrands juniorjenter i fotball er klare for en ny sesong med mye moro og fint spill.

Nordstrand: Etter mange måneder med trening ute i det kalde vinterværet, var det duket for sesongens andre treningskamp for nordstrandsjentene. Fredag spilte juniorjentelaget mot 1.divisjonslaget Oppsal J16, og det var tydelige tegn på at vinterens trening hadde gjort nytta si.

Det tok en liten stund før hjemmelaget satt første ballen i nettet, men etter scoringa løsnet stemningen og flere baller kom susende. Selv om vinden både var med og mot begge lag, var skuddene kraftige og presise, og publikum var selvsagt "tatt av vinden" de og. Jubelen var ihvertfall lett å høre selv i ly av et støyende tivoli.

Pasningsspillet, avklaringene og trøkket manglet ikke hos noen av lagene, men det var tydelig at Nordstrand hadde overtaket stort sett, med unntak av noen glipper i blant. Foran mål hadde Nordstrand mange muligheter til å score, og alt i alt nådde 5 mål inn bak keeperen. Oppsal scora 2 mål.

Nordstrands jentelag imponerte sist fredag ved å spille suverent sammen, sende gode baller og snakke med hverandre både med ord og bevegelser. Det er ganske godt gjort å lese hverandres spill og gjøre hverandre gode når lagsammensetningen er så vid. Med spillere fra flere årsklasser ( 87, 88, 89, 90, 91 og 92), hvorav noen aldri har spilt sammen, er det flott å se at fotballen ruller som den gjør.

Hold deg oppdatert om når disse jentene spiller på hjemmebane igjen, for det er ikke verdt å gå glipp av jentenes spill og moro!

Pia Møller Johansen

Reklame

Husker du disse to idiotene?