RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NISS-studenter med Egne Låter


Erik Wee Ahlstrand, Mariann Dahlsrud og Silje Bråtveit Mygland.
Erik Wee Ahlstrand, Mariann Dahlsrud og Silje Bråtveit Mygland.
Nå står nye talenter klar til å innta scenen.

SENTRUM: Nærmere 100 studenter har brukt fem uker på prosjektet ”Egne låter”.

Her har Musikerutdanningen, Lys- og sceneteknikerutdanningen, Prosjektledelse kultur, Kunstutdanningen, Film og TV-utdanningen, Lydteknikerutdanningen og Makeup-artist utdanningen gått sammen for å vise en spennende smakebit av hva norsk kulturliv kan vente seg fra NISS´ studenter i årene som kommer.

Gjennom dette samarbeidsprosjektet får publikum servert rykende ferskt låtmateriale fra morgendagens artister og låtskrivere.

Musikerutdanningen ved NISS - Nordisk Institutt for Scene og Studio er en utøvende utdanning i populærmusikk og er en av ni utdanningstilbud innen scene, studio, film/TV og visuelle kunstfag på skolen.

NISS har i 25 år utdannet et bredt spekter av kunstnere og fagfolk til kulturlivet og har i dag 500 fulltidsstudenter og et tilsvarende antall kortkursstudenter årligen.


Konsertene er gratis og avvikles torsdag 10. desember kl. 18.30 og 21.00 i NISS-kjelleren i Christian Krohgs gt 2, Oslo.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere