*Nettavisen* Nyheter.

«Nissen» kom igjen

GAVE: Også denne julen fikk Radarveien Dagsenter på Lambertseter en flott gave fra losjeordenen Birkebeineren. 20.000 kroner skal gå til spesiallagde sykler. Kjell Johnsen hadde med gaven som ble mottatt av bruker Jan Erlend og Anne Gro. Foto: Foto: Odd Peterson

«Nissen»s besøk på Radarveien Dagsenter like før jul vil bli husket lenge.

LAMBERTSETER: For «nissen» hadde med seg en gavesjekk på 20.000 kroner som skal gå til innkjøp av spesialsykler.Det er losjen «Birkebeiner-ordenen» som har gjort det til en årlig del av sin virksomhet å gi et bidrag til Radarveien Dagsenter. I fjor hadde de penger til lydanlegg til senteret.

Overrekkelsen denne gangen var lagt til juleavslutningen 21. desember, og stemningen rundt grøtbordet ble ytterligere styrket da julegaven ble overlevert.

Sykler som denne gangen gaven skal gå til, er spesiallagde trehjuls- og spesielle firehjulssykler som det kan sitte to på samtidig. Syklene er veldig populære og brukes både inne og ute. På grunn av den hyppige bruken, trengs det stadig reparasjoner og fornyelse av materiellet.

Dagsenteret

Radarveien Dagsenter er en privatdrevet institusjon for personer med forskjellige lidelser. Å kunne være i bevegelse er en del av terapien, og her kommer blant annet sykler inn i bildet.

Musikkanlegget som de fikk i fjor, har vært til glede for mange av stedets brukere.

Losjen

Giveren, som har blitt meget populær dagsenteret, er en gammel orden som har sine to losjer på Tveita og Høybråten.

Losjens formålsparagraf er i tillegg til broderskapstanken, å arbeide med sosiale og humanitære oppgaver både innenfor og utenfor ordenen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag