*Nettavisen* Nyheter.

Njård ble kontret i senk

Men her når rushpasningen Ida Jansen, som scorer mot tidligere lagvenninner.

Njård startet bra, men falt etter hvert for egne feil.

MAKRELLBEKKEN: - Vi avsluttet angrepene våre for tidlig og ble mer og mer kontret i senk, sier Mari Hegna.

Sara Trier Jacobsen økte til 4-1 på straffekast, og var i føringen det første kvarteret. Da en rushpasningen endelig nådde Ida Jansen, sørget hun for 10-7 til Njård. Stabæks påfølgende timeout ble på mange måter vendepunktet i kampen.
Bærumsklubben gikk til 11-14, og ga aldri fra seg ledelsen.

- Vi spilte bra i forsvar, og prøvde en offensiv variant som vi lyktes med. Men kanskje ble vi litt for overivrige etter den gode starten.Vi taper kampen på alle kontringene, sier hun.

Mange skuddbom

Njård manglet Stabæks rytme i angrep, og bommet utallige ganger på skuddene. Uten Nora Mørk ble Njård svært forutsigbare og lette å lese for Stabæk.

Skuddbom og tekniske feil ga kontringsmuligheter for gjestene. Linn Gossé scoret fem mål, mens høyrekanten Ingvild Flovik satte inn sju scoringer. De var mer effektive enn Njårds kantspillere.

For Ida Jansen ble kampen litt spesiell. Hun ble vraket i Stabæk etter nyttår, og valgte Njård som sin nye klubb.

- Det var ålreit å spille mot dem. I starten rundspilte vi Stabæk, men så begynte vi å avslutte tidlig, og da kom de på kontringer. Der vet vi at Stabæk er gode.

Hilde Skogstad sto godt mellom stengene for Njård, og holdt laget lenge inne i kampen. To ganger i 2.omgang var Njård bare ett mål bak Stabæk, men de rotet det til for seg selv i angrep.

Njård kjemper for å ende blant de åtte beste, som gir en plass i sluttspillet. De ligger poenget bak Våg, som har én kamp mer spilt.

Neste motstander er Byåsen søndag. Kampen overføres på TV 2 Sport.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag