RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Njårds rekrutter gikk til topps i frittstående for tropp i februar i fjor. F.v: Fanny Lunde, Nicoline Winther, Maiken Wang Ellingsen, Emilie Kruke Indreberg og Ragnhild Wyller.
Njårds rekrutter gikk til topps i frittstående for tropp i februar i fjor. F.v: Fanny Lunde, Nicoline Winther, Maiken Wang Ellingsen, Emilie Kruke Indreberg og Ragnhild Wyller.

Njård er årets idrettslag

Tirsdag hedres Njård med Oslo kommunes pris for "Årets idrettslag"

MAKRELLBEKKEN/ RÅDHUSET: Med nesten 3000 medlemmer, er klubben ved Makrellbekken, som ble stiftet under navnet Fart i 1924, et av Oslos aller største fleridrettslag.

Klubbens mangfold, med utøvere som har markert seg internasjonalt innenfor ulike grener som grener som turn og rytmisk sportsgymnastikk, langrenn, håndball, tennis og fekting, trekkes frem som en av grunnene til at Njård mottar årets pris.

Klubben for alle

- Men like viktig som å sikte mot stjernene, er å forstå at idretten har noe å tilby alle - uavhengig av forutsetninger, kjønn, alder og ambisjonsnivå, heter det i en pressemelding fra Oslo idrettskrets.

- Derfor er det med glede vi leser egenpresentasjonen på klubbens internettside:
Dette er Njård - idrettsglede for store og små, unge og eldre, nybegynnere og viderekomne. Du er velkommen om du bare vil holde kropp sjel i trim, eller om du vil satse seriøst på en idrettsgren.

Systematikk og orden

I pressemeldingen trekker også frem at klubben er usedvanlig veldrevet, med systematikk og orden.

Også klubbens idrettsuke i begynnelsen av sommerferien, hvor barn får mulighet til å prøve seg innenfor mange ulike idretter, får særlig skryt.

- En slik leke- og aktivitetsuke fremmer idrettslig mangfold og øker muligheten for at de unge finner en idrett som fenger i et lengre tidsperspektiv, skriver Oslo idrettskrets i pressemeldingen.

Prisen deles ut i forbindelse med en mottakelse i Rådhuset tirsdag klokken 18.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere