*Nettavisen* Nyheter.

Njård knuste serielederen

Dalibor Sedjak mente laget gjorde årsbeste mot Glassverket onsdag. Arkivfoto: Anders Halvorsen

Serieleder Glassverket ble onsdag sendt hjem til Drammen med nimålstap mot Njård i Njårdhallen. – Årsbeste, sier Dalibor Sedjak.

Makrellbekken: Etter 2 x 30 minutter i Njårdhallen onsdag kveld var det i hvert fall klart at Njård ikke trenger å spille med så mye frykt mot noen lag denne sesongen. Jentene gikk til pause med en tremålsledelse, og fortsatte å dra fra i 2. omgang. Etter 29 - 20 ved sluttsignalet kan vi konstatere at Njård for alvor er med i toppkampen i 1. divisjon.

– Dette var beste kampen for sesongen. Forsvaret satt i begge omgangene og i andre omgang våknet keeperne. Dermed ble det et pent resultat også, sier Dalibor Sedjak til Akersposten.

Vinnervilje

Treneren påpeker at om man skal vinne kamper må alle være med å bidra.

– Alle bidrar. Det er utrolig viktig å vise en fightervilje på bana og det gjør jentene til gangs, sier Dalibor Sedjak.

Toppscorer for Njård ble Ingvild Flovik med ni mål.

– Ingvild betyr mye for laget. Hun har målteft og har mye erfaring. Jeg tror hun vil score veldig mange mål videre, sier treneren.

Njård mistet foran denne sesongen flere spillere, men har vært heldige med å finne gode erstattere.

– Vi beholdt de viktigste spillerne og vi fikk hentet inn spillere med kvalitet og talent. Nå skal vi utvikle de til elitespillere, sier Sedjak.

Serien viktigst

Njård har overraskende nok kommet til kvartfinalen i cupen og skal møte divisjonskollega Gjøvik. Men treneren er klar på at det er serien som teller.

– Cupen er bare en bonus. Det er serien som teller. Vi møter et godt lag, men det er selvsagt bedre å møte de enn et elitelag, sier Dalibor Sedjak.

Han sier at klubben først og fremst ønsker å kjempe i toppen av tabellen i årets sesong.

– Målet er opprykk?

– Målet er å vinne hver kamp, så får vi telle opp til slutt, avslutter Dalibor Sedjak.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.