RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Njård med én fot i 1. divisjon


SCORET TO: Maiken Kavli overlistet Flint Tønsbergs gode keeper to ganger.
SCORET TO: Maiken Kavli overlistet Flint Tønsbergs gode keeper to ganger.
Håndballjentene til Njård tapte den meget viktige bunnkampen mot Flint Tønsberg onsdag kveld.

MAKRELLBEKKEN: Dermed ligger Njård under streken igjen i Postenligaen, en runde før slutt. Og siden Tertnes slo Fredrikstad, kunne Njård vært sikret ny kontrakt om de hadde vunnet i kveld.– Vi tok ikke muligheten i dag. Nå må vi gjøre det vi kan for å vinne mot Stabæk i siste runde, sier trener Dalibor Sedjak etter kampen.

Elendige avslutninger

Spillemessig var dette en jevn kamp. I første halvdel av 1.omgang byttet lagene på å lede. Men så sa det plutselig stopp for vertene og laget klarte kun å score to mål det siste kvarteret.

Les flere sportsnyheter på dittOslo

Dermed gikk gjestene fra Tønsberg til pause seks mål foran vertene.

Njård kom derimot bedre inn i kampen i andre omgang, og tolv minutter ut i omgangen tok gjestenes trener Pål Oldrup Jensen timeout på stillingen 13-16.

Etter det var aldri Njård nærmere enn tre mål bak gjestene fra Flint.

Og mye av æren for det skal gjestenes keeper Emily Stange Sando ha. Hun sto som en levende vegg og hadde hele 19 redninger.

– Keeperne er forskjellen mellom lagene i dag, sier Dalibor, som langt i fra var fornøyd med prestasjonene i første omgang.

– Vi starter ikke spille håndball før i andre omgang. Det var dårlig timing, vi løp ikke hjem og vi hadde for mange skudd rett på keeperen, oppsummerer Dalibor.

Skal klare det umulige

Treneren sier at han ikke tror at spillerne var nervøse under oppgjøret.

– Vi spiller best når vi ikke er favoritter, sier han.

Men han er uansett veldig stolt over hvordan laget har kjempet seg inn igjen i kampen om å beholde plassen i Postenligaen.

– Vi har kommet langt på kort tid. Vi har klart det umulige så langt, og vi skal gjøre alt vi kan for å gjøre det umulige mulig når vi møter Stabæk på lørdag, avslutter Dalibor Sedjak.

Njård ligger poenget bak Fredrikstad og Sola. Njård møter Stabæk borte, mens Fredrikstad møter Levanger og Sola møter Storhamar. Alle kampene starter klokken 16 førstkommende lørdag.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere