Njård på tur, aldri sur

De nyopprykkede håndballjentene til Njård startet oppladningen til neste sesong med kanopadling, orientering og overnatting i lavvo.

Sognsvann: Vi syklet fra Sognsvann til Kobberhaughytta fredag ettermiddag. Så fikk vi beskjed om å løpe bakkeintervaller. Det var populært, smiler fjorårets kaptein Ida Dornboos ironisk.
Det fortsatt noen måneder til første seriekamp i 1. divisjon, men det har vært endel utskiftninger på laget og tiden må brukes godt fram til september. I helgen ble i hvert fall lagmoralen bygget.

Tre treningskamper

Vi badet og grillet, hadde konkurranser og sov i lavvo. Dessuten løp vi i skogen med kart, men jeg vet ikke om det kan kalles orientering, forklarer Ida.
Quiz, sangdiktning med fremførelse og is-, vanndrikking- og kakespisingstafett ble også gjennomført. Lørdag returnerte gjengen hjem, før de spilte tre treningskamper i Rygge søndag. I tillegg til hjemmelaget, stilte 1. divisjonskollegene Drammen og Lunner i treningsturneringen. Det endte med to seire og ett tap.
Jeg er veldig positiv, og tror sesongen kommer til å bli kjempebra. Vi skal i hvert fall ikke rykke ned, konstaterer Ida, som selv er satt ut av spill i noen uker etter et inngrep i albuen.

Ny trener

I tillegg til en håndfull nye spillere, er assistenttrener Steinar Ranheim ny av året. ØHan har lang trenererfaring både på junior- og seniornivå. I tillegg til å trene klubblag har han i flere år hatt ansvaret for flere kretslag.
Jeg hadde egentlig tenkt å ta et friår, men Njård har et ungt og spennende lag som det er morsomt å være med å utvikle, forklarer Ranheim.
Etter seire mot Rygge og Lunner, og et knepent tap for Drammen, ser assistenten relativt lyst på sesongen.
Vi hadde en knalltur og et kjempeutbytte av både trening og kamp i helga. I september starter vi hjemme mot Åsane og Årstad, og det er en ålreit start. Vi har jevnheten som vår styrke, men vi får satse på å stabilisere oss i divisjonen i år. Stallen ser veldig bra ut, men vi mangler fortsatt en keivhendt høyre bakspiller, opplyser Ranheim.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.