RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Njård-jentene depper etter at nedrykket er et faktum.
Njård-jentene depper etter at nedrykket er et faktum. Foto: Foto: Jonas Wikborg

Njård rykket ned etter ettmålstap

Håndballjentene tapte 23-22 i skjebnekampen mot Stabæk.

NADDERUDHALLEN: – Så ufattelig surt. Også på denne måten, sier Maiken Kavli.

Rykker ned

21-åringen sitter skuffet igjen på benken etter kampslutt, sammen med deppede lagkamerater der noen ikke klarer å holde tilbake tårene. For Njård tapte kampen som måtte vinnes, og neste år venter 1. divisjonsspill for jentene.

– Vi starter veldig dårlig, men klarer å hente oss bra opp igjen. Vi måtte bare omstille oss i hodet, men så holder det likevel ikke inn, sier Kavli, som sliter med å sette ord på hvorfor de tapte i dag. Tapet har gått inn på henne.

Legger skylden på styret

– Vi taper fordi vi ikke setter sjansene og skuddene våre, og det er unødvendig at vi gjør keeperen deres til banens beste, sier trener Dalibok Sedjak, før han fortsetter:

– Det er ekstremt kjipt å rykke ned. Jentene fortjente det ikke, og hadde vi hatt det laget vi har hatt etter jul fra sesongstart, da hadde vi holdt oss. Det er de som styrer klubben sin skyld at vi rykker ned.

Kan miste spillere

Njård endte på 12. og siste plass i Postenligaen, men det var kun ett poeng opp til 9. plass og trygg grunn. Seier i dag hadde reddet plassen, men tap med sifrene 23-22 holdt ikke til fornyet kontrakt i Postenligaen. Trener Sedjak utelukker ikke at noen spillere går.

– Det er naturlig at noen spillere ønsker å bytte klubb, men hvis de ønsker det er de mer enn velkomne til å bytte. Vi vil ikke ha som går, men ønsker å satse på de som vil bli, sier treneren.

Maiken Kavli har ingen planer om å flytte på seg.

Skal opp igjen

– Dette var min første sesong på elitelaget, og jeg har hatt en veldig stor og positiv utvikling. Kanskje det objektivt sett er best for utviklingen min å spille i 1. divisjon, og jeg skal uansett ikke bytte klubb. Jeg håper vi reiser oss igjen, og satser på at vi rykker opp på første forsøk, sier Kavli.

Trener Sedjak ønsker også opprykk, og legger til:

– Hvis ikke neste år, så forhåpentligvis innen to år, avslutter han.

Njårds nummer 18, Iselin Klev, ble toppscorer med 9 mål, og ble også kåret til Njårds beste av en lokal jury.

Njård tapte nylig den viktige bunnkampen mot Flint Tønsberg.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere