*Nettavisen* Nyheter.

Njård skal fylle hallen mot BSK

KLARE: Oda Bjørnsen og Njård er klare for å ta i mot Bækkelaget i seriepremieren søndag kveld. Foto: FOTO: Arild Jacobsen

Søndag kveld braker det løs når håndballdamene til Njård tar i mot Bækkelaget i seriepremieren i 1. divisjon, og storfavoritten Njård håper på fulle tribuner.

MAKRELLBEKKEN: Ikke bare er det seriepremiere, men det er en litt spesiell seriepremiere også.

Mange følelser er i sving ettersom halve Njård har en fortid i Bækkelaget, inkludert trener Henrik Wilhelmsen som har hatt suksess både med BSK og Skrim de siste sesongene.

LES OGSÅ: Njård banket Haslum med 14 mål

Nå er målet å føre moderklubben Njård tilbake til det gode selskap i norsk håndball. Første hinder på veien er BSK søndag kveld, men Wilhelmsen har stor tro på to poeng.

- Jeg synes BSK har prestert bra i det siste, og tror på en tøff kamp. Men spiller vi opp mot vårt beste så har god tro på seier. Vi har i hvert fall forberedt oss godt, sier Wilhelmsen.

Vil fylle hallen

Njård-treneren har hatt stor suksess i klubben tidligere, og førte klubben fra 3. divisjon til eliteserien fra 2003 til 2008.

LES OGSÅ: Her er Njårds ti nye fjes

Nå håper han å gjenskape noen av den gamle gløden.

- Vi ønsker å skape et stort engasjement i klubben, og i hele Oslo vest. Damespillerne har gjort masse for å skape et tett forhold til alle de yngre spillerne i klubben, sier Wilhelmsen.

Nå håper de på mye publikum i retur.

- Målet er at det skal bli naturlig for alle håndballinteresserte i Oslo vest å komme på kamp i Njårdhallen. Søndag håper vi på fullsatt hall, så det er bare å være tidlig ute, oppfordrer Wilhelmsen.

En som gleder seg litt ekstra til kampen er strekspiller Martin Welfler. Hun er en av fem som gikk fra BSK til Njård etter forrige sesong.

- Det har vært utrolig moro å komme til Njård, og vi har trent veldig bra i hele oppkjøringen. Men det er nå moroa starter, og vi håper på mye folk i hallen mot BSK, sier Martine Welfler.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag