*Nettavisen* Nyheter.

Njård slo BSK med 13 mål

LETT: Karoline Borg og Njård fikk enkelt spill mot BSK - her representert ved Carina Skjæret (venstre) og Katharina Young. Foto: Foto: Arild Jacobsen

Håndballdamene til Njård var i strålende humør, og sendte Bækkelaget hjem som slakt fra Nye Njårdhallen med sifrene 35-22.

Klikk på bildet for å forstørre.

TOPPSCORER: Senka Buljan herjet mot BSK, og scoret ti mål.

Klikk på bildet for å forstørre.

IMPONERTE: 17-åringen Anett Andersen spilte sin beste kamp i Njård-trøya, og scoret fem mål mot BSK.

Klikk på bildet for å forstørre.

BEST: Ine Karlsen Stangvik hadde 19 redrninger, og sto en meget bra kamp i NJårds mål.

MAKRELLBEKKEN: - Dette var en morsom kamp. Vi tok styringen fra start, og da visste vi at vi kunne klare det, sier Anettt Andersen.

17-åringen spilte sin beste kamp i Njård-trøya etter overgangen fra juniorlaget til Stabæk, og Andersen scoret fem spillemål mot BSK.

- Jeg må heve meg når jeg spiller sammen med så mange gode spillere, så det er like mye deres fortjeneste at jeg gjorde det bra, sier Anett, som egentlig kommer fra Sarpsborg.

Mot BSK var midtbacken akkurat passe frekk i spilestilen når både Senka Buljan og til tider Karoline Borg fikk litt ekstra oppmerksomhet.

- Alle må ta ansvar, og går jeg ikke på mål så kan jeg like så godt sitte på benken, sier Anett.

Pangstart

Njård fikk en pangstart på kampen, og ledet 4-0 etter fem minutter, og 14-6 etter drøyt tyve minutter. Mye takket være strålende keeperspill av Ine Karlsen Stangvik, som hadde tilsammen 19 redrninger.

- Jeg fikk noen redninger, og det var godt med en revansje fra søndagens tap mot Nordstrand. Da tror jeg ikke at jeg reddet en ball etter pause, sier Ine.

Mot BSK var Ine suveren, og seieren smakte godt.

- Det var viktig, for da henger vi med i toppen av tabellen, sier Ine.

Senka scoret

Njård ledet 16-10 til pause, og dro i fra tl 27-13 etter 44 minutters spill. Samtlige på Njårds lag bidro, men storskytter Senka Buljan spiller alltid en viktig rolle.

Mot BSK ble det ti mål med ganske grei oppvartning i hele matchen.

- Det er kjedelig å bli passet på i hver kamp, men sånn er det. Dette var en lagseier hvor flere av de unge spillerne spilte kjempebra, og Ine var fantastisk i mål, sier Senka.

Njård var best fra start til slutt, og ga seg ikke før det sto 35-22 på lystavlen.

- Vi tok det seriøst fra første minutt, og vant en fortjent og viktig seier, sier Senka Buljan.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag