RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Best Iselin Klev spilte en god kamp for Njård selv om det ble et stort tap for Storhamar.
Best Iselin Klev spilte en god kamp for Njård selv om det ble et stort tap for Storhamar. Foto: Foto: Thomas Granerød

Njård strakk ikke til mot Storhamar

Storhamar var noen knepp vassere enn håndballdamene til Njård, men hjemmelaget viste at de har noe på gang.

Makrellbekken: På det meste ledet gjestende fra Hamar med 14 mål, men en super slutt sørget for at det ble ni mål bak for tabelljumbo NJård, som kun har en seier så langt denne sesongen - den kom mot Stabæk i slutten av november ifjor.

Mer aggressive

I Nye Njårdhallen søndag ledet Storhamar med 9-16 til pause og da sluttsignalet lød så kunne gjestenne juble for en 26-35 seier.

– Vi startet og avsluttet kampen helt greit - og vi var tidvis mer aggressive enn det vi har vært tidligere, sier Iselin Klev til Akersposten og legger fort til;

– Storhamar brukte litt tid på å komme igang, men da de gjorde det så løp de regelrett ifra oss ved enkelte tilfeller. Når vi i tillegg ikke helt fikk det til i angrep, ja da fikk vi det ofte tøft, fortsetter Klev, som av juryen ble kåret til sitt lags beste spiller.

Dyster tabellposisjon

Selv om tabellposisjonen per tiden er nedslående lesing for Njård, så viste laget såpass mye bra at de fort kan kapre poeng fremover. Laget legger ned masse arbeid, har en solid innstilling, men må bare finjustere litt både defensivt og offensivt.

– Vi får ta med oss alt det positive som vi kan fra denne kampen og jobbe knallhardt på treningene fremover, avslutter Klev, som sammen med resten av Njård trygt kan gå med hevet hode etter søndagens kamp mot Storhamar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere