RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Njård svever høyt

Lars Planke og resten av Njård-gjengen svever høyt om dagen. Forrige helg dominerte klubben resultatlistene i et stort stevne i Trøgstad.

Idrettshøgskolen: Lars Planke (13) var en av Njård-turnerne som markerte seg i stevnet. Med knappest mulig margin mistet unggutten både seieren og en plass på pallen i 13-14-årsklassen, men han kunne derimot glede seg over at han klarte kravet til det nordiske mesterskapet som står for tur.
Det var ganske surt at jeg ikke klarte å vinne siden jeg var så nær (0,8 poeng, journ.anm.), men til gjengjeld var det moro at jeg klarte å kvalifisere meg til nordisk. Det hadde jeg håpet på, forteller Lars som ble nummer fire.

Lysere enn noen gang

13-åringen gleder seg nå stort til mesterskapet som går i Stockholm i pinsen.
Det blir første gang for meg i nordisk. Nivået er høyt, men jeg håper jeg kan gjøre det bra, sier Njård-gutten.
Han er den eneste fra klubben som reiser til Stockholm, men alene om å gjøre det godt om dagen er han på ingen måte. I Trøgstad noterte nemlig Njård den ene topp-plasseringen etter den andre.
Det har egentlig godt bra hele sesongen, men det var selvsagt moro at vi lyktes i den siste konkurransen også. Det har nok neppe sett så lyst ut for oss noen gang, mener hovedtrener Åge Storhaug.

Gode lag

Hovedtreneren kunne også glede seg over flere klasseseirer. I 15-16-årsklassen sørget Håkon Nordberg for Njård-triumf, da han vant med klare 2,6 poeng på nærmeste konkurrent.
Klubbkameratene Phillip Berggren (aspirant) og Odin Kalvø (gutter 12) var ikke noe dårligere, og kunne også juble for klasseseier. Sistnevnte fikk i tillegg med seg klubbkameraten Pietro Giachino med på pallen ettersom han ble nummer tre.
I lagkonkurransen herjet Njård med konkurrentene. Både i aspirant og 11-12-årsklassen ble det seier for vestkantklubben, mens det ble sølv i den eldste klassen.
På konkurransepartiet har vi hele 25 utøvere. Det er utrolig at vi har en så bra bredde og topp. Jeg tror blant annet vi er den eneste klubben som har lag i alle aldersklasser, sier Åge Storhaug stolt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere