*Nettavisen* Nyheter.

Njård tok full pott i Bergen

FULL POTT: Maiken Kavli var sentral da Njård slo både Viking og Fana i helgen. Foto: Foto: Arild Jacobsen

Håndballdamene til Njård slo både Viking og Fana i Bergen i helgen, og henger såvidt med i opprykkskampen

BERGEN: - Vi går for tredjeplassen (kvalifisering til Postenligaen), alt annet er bare en bonus, sier trener Dalibor Sedjak.

Njård må nok vinne sine syv siste kamper for å ha en sjanse til å rykke opp, men Sedjak er ikke helt sikker på om det er så vikrig å rykke opp allerede i år.

LES OGSÅ: Njård øyner håp om Postenligaen

- Vi har allerede tapt fem kamper og spilt to uavgjort, og det viser vel at vi ikke har så mye i eliteserien å gjøre. Fredrikstad og Nordstrand har også tapt, men det tror jeg handler mer om hvor seriøst de har tatt motstanderen, sier Sedjak.

Lette matcher

Helgens bortekamper mot Viking og Fana skulle i utgangspunktet være tøffe etter at både Viking og Fana utklasset Bækkelaget og Nordstrand på bortebane forrige helg.

LES OGSÅ: Njård slo Rygge med 23 mål

Men Njård gjorde kort prosess, og vant 25-15 mot Viking og 21-17 mot Fana.

- Mot Viking sto vi veldig bra i forsvar, og hadde også grei flyt i angrep. Mot Fana ledet vi tidlig 14-5, og så surfet vi inn på det resultatet, forteller Sedjak.

- Hvorfor gikk det så greit for Njård?

- Fordi vi spiller tøft i forsvar mot to urutinerte lag. Da hadde de ikke noe å svare med, og jentene hadde også en fin disiplin i begge kampene, sier Dalibor Sedjak.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.