*Nettavisen* Nyheter.

Njård vil bli mer kyniske

TOPPSCORER: Karoline Borg scoret ti mål i Lånkehallen onsdag kveld. Foto: ARKIVFOTO

Njårds håndballdamer spilte onsdag bortekamp mot Selbu. Dessverre sprakk laget mot slutten og de fikk kun med seg ett poeng hjem til Oslo.

SELBU/OSLO: Njård ledet med to mål to minutter før slutt i 1.divisjonsoppgjøret mot Selbu, men en utvisning sørget for at det til slutt endte 23-23 i Lånkehallen.

– Vi er veldig skuffet over at vi ikke vant. Vi spilte veldig bra i perioder, men unødvendige feil ble avgjørende, sier ti målscorer Karoline Borg til dittOslo.

Hvilke feil gjorde dere?

– Vi var ikke kalde nok. Vi holder ikke lenge på ballen og er sløve på returløpene. Dessuten blir det vanskelig da vi fikk en utvisning helt mot slutten av kampen, sier hun.

Jevn kamp

Borg sier at de tidlig i kampen hadde en ledelse på fire mål, men at Selbu sakte spiste inn ledelsen.

– Det er tøft å spille bortekamper, og i Selbu hadde de publikum med seg, sier Borg.

Selbu la frimerke på lagets beste spiller, Senka Buljan.

– Dette er noe vi er forberedt på, så det skal ikke ha noe å si, sier Borg, som også berømmer lagets keeper.

– Ine Stangvik står en fantastisk kamp i mål for oss. Hun gjør noen avgjørende redninger og redder flere hundre prosent sjanser.

Revansjesugne

Neste onsdag drar Njård til Fredrikstad for å møte et av divisjonens beste lag. Og Karoline Borg ønsker sterkt en seier mot opprykksfavoritten.

– Det blir en utrolig tøff kamp. Vi skal gå inn i kampen med en innstilling hvor vi skal gi alt vi har. Vi vet at om vi spiller opp imot vårt beste så kan vi slå alle. Men det er viktig at vi er hundre prosent tilstede fra start.

Njård hadde før gårsdagens uavgjort vunnet sine tre første kamper. Men Karoline Borg mener laget har mer å gå på.

– Vi har mer potensiale enn det vi har fått vist så langt. Vi må bare få det ut på banen. Foreløpig er ikke vi med 60 minutter, men jeg vet det kommer utover sesongen.

Hun er også glad for at stadig yngre jenter har meldt seg på.

– De unge jentene i klubben er med på å pushe oss mer erfarne. Det er bra at det er kamp om plassen, avslutter Karoline Borg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.