RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NM-finale på Ready-jentene


Jentene fra Ready er garantert edelt metall i NM-08
Jentene fra Ready er garantert edelt metall i NM-08
Det var kapteinenes kamp i semifinalen på Rud-Hauger, en kamp som til slutt endte 9-7 i Readys favør

Kapteinene stod frem

Hauger: Ready-jentene gikk tidlig opp i en to-måls-ledelse, men etter storspill av Stabæk-kaptein Vibeke Tonning, var lagene like langt. Så var det Ready-kaptein Tommeline Bjerkely sin tur å vise seg frem. I likhet med Tonning gjorde hun to mål på rappen. 4-2.

Til pause hentet Stabæk seg opp igjen og ledet 6-5, men Ready stod frem som det beste laget i andre omgang, og utliknet tidlig.

Rødt kort

Vi må få stoppet henne(Tonning), hvis ikke taper vi, sa trener Peter Haug til sine disipler i pausen...

Og stoppet ble hun. Midt i andre omgang, da Ready ledet 7-6, ble Tonning utvist i 6 minutter etter en voldsom takling. Hun reagerte med å kaste fra seg kølla, noe dommer K.A. Disch slo hardt ned på Rødt kort.

Med det forsvant også sjela i Stabæk-laget, Ready fikk tettet opp bakover, og hadde gode offensive løp av Tommeline Bjerkely og Tora Haug.

Damene sist

I kveld vant Stabæk senior-finalen over Solberg, og tok dermed kongepokalen med hjem for 19. gang. I morgen, klokken 1400, avsluttes NM-uka på Stabekkbanen med damefinale mellom Ready og Nordre Sande. Nordre Sande moste Bergen 14-2 i semin, og blir tøff motstand for Ready-jentene.

Se bilder fra semifinalen mellom Ready og Stabæk i billedserien til høyre

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere