RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BLYTUNGT: Tunet-keeper Christer Rönnmark og lagkamerat Jørgen Haaland (t.v.) hadde ingen god dag i Rykkinnhallen søndag. Her i duell med Sleviks femmålsscorer Peter Fahlstrøm.
BLYTUNGT: Tunet-keeper Christer Rönnmark og lagkamerat Jørgen Haaland (t.v.) hadde ingen god dag i Rykkinnhallen søndag. Her i duell med Sleviks femmålsscorer Peter Fahlstrøm. Foto: Alle foto: Arild Jacobsen

NM-finalen ble et mareritt for Tunet

Tunet-gjengen var langt nede etter det pinlige 9–14-tapet mot Slevik i NM-finalen. Laget ble tidvis rundspilt i Rykkinnhallen.

RYKKINN: – Å slippe inn 14 mål i en NM-finale, er ikke noe man akkurat drømmer om, depper Tunets landslagskeeper, Christer Rönnmark, etter ydmykelsen foran 1450 elleville innebandyfans i Rykkinnhallen søndag ettermiddag.Årets overraskelseslag i eliteserien – Tunet IBK – var fullt på høyde med Slevik i 1. periode, og laget fra Høyenhall lå bare under med 2–3.

Men i midtperioden var det klasseforskjell på lagene, og André Sveens menn hang rett og slett ikke med ute på parketten i Bærums storstue.

(Trykk på hovedbildet for å se flere bilder)

0–7

Laget fra Østfold, med Peter Fahlstrøm (5 mål) og Thomas Stræte (2 mål, 5 assist) i spissen, scoret hele fem mål på periodens syv første minutter.

Les også: "Bare" sølv til Tunets jenter

Og plutselig ledet Slevik 8–2!

Laget scoret ytterligere to ganger, og seriemesterne gikk til pause med en komfortabel 10–2-ledelse.

– Alle ære til Slevik. De paralyserte oss med sitt veldig gode pasningsspill, sier Tunet-keeper Rönnmark ydmykt.

Oslo-laget yppet seg på stillingen 10–6 i 3. periode, men søndagens NM-finale ble aldri spennende. Og Slevik vant til slutt enkelt 14–9.

– Vi ødela for oss selv i midtperioden. Det var der vi tapte kampen, sier landslagskeeperen i det østfoldingene hylles av flere hundre tilreisende supportere i Rykkinnhallen.

– Kan du huske sist du slapp inn 14 mål?

– Nei, jeg husker ikke sist, svarer Christer Rönnmark kontant.

Langt nede

Tunet-trener André Sveen var tydelig skuffet etter 9–14-tapet søndag.

– Når spillerne plutselig ikke gidder å spille forsvar mot Slevik, blir det tungt. I dag (søndag) dreit vi oss ut! smeller det fra Sveen kort tid etter kampslutt.

Les også: Tunet til NM-finale etter rå spurt

– Men når skuffelsen får lagt seg, kan vi se tilbake på en eventyrsesong. Ingen hadde trodd at vi skulle ta sølv i både serien og i NM, fortsetter Tunet-sjefen.

Kaptein Jonas Goldstein mener Tunet tapte for «et mye bedre lag» i NM-finalen.

– Slevik var dritgode, sier han til Nordstrands Blad.

Les også: Magiske Fredrik reddet Tunet

Etter NM-finalen i Rykkinnhallen, dro Tunet-gjengen på Olsen Restaurant på Bryn.

– Vi fortjener å slappe av litt nå. Finalen ble en skuffelse, men jeg er likevel veldig stolt av gutta. I dag (søndag) var vi ikke bedre, sier lagets største profil, Ole Mossin Olesen.

– Det er selvfølgelig veldig kjipt å tape en finale, men det nytter ikke å grave seg ned. Vi kommer tilbake, lover landslagsspiller Fredrik Hoff Eriksen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere