RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nobels Fredssenter åpent hver dag i påsken


Nobels Fredssenter holder åpent fra 10 til 18 hver dag i påsken.
Nobels Fredssenter holder åpent fra 10 til 18 hver dag i påsken. Foto: FOTO: ERIK M. SUNDT
Nobels Fredssenter holder åpent hele påsken med aktiviteter for store og små.

VESTBANEN: Dersom du velger å asfaltpåske i år, kan kanskje en tur innem Nobels Fredssenter være en idé. De holder åpent hver dag hele påsken fra 10 til 18.

I løpet av uke blir det både omvisninger og påskequiz der barn, ungdom og voksne kan finne svarene rundt om på Fredssenteret.

– I aktivitetsrommet «Nansen og jeg» kan barn og familier la seg inspirere av Fridtjof Nansens innsats for flyktninger og få innblikk i hvordan det er å være flyktning i dag, skriver de i en pressemelding.

«I have no enemies», fredsprisvinnerutstillingen 2010 om den kinesiske dissidenten Liu Xiaobo, har sin siste dag mandag 25. april.

– Kinesiske myndigheter har strammet inn den elektroniske overvåkningen de siste månedene, og i utstillingen kan du surfe på internett fra en kinesisk maskin og selv teste ut sensurgrensene, forteller Fredssenteret videre.

Senteret kan både utforskes på egen hånd, eller ved å bli med på en omvisning.

Omvisninger holdes hver dag kl.13 på engelsk og kl. 14 på norsk fra skjærtorsdag til og med andre påskedag. Omvisningene er inkludert i inngangsbilletten
.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere