RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Noe å holde i

Glade mosjonister langs Østensjøvannet har nå fått noe å holde seg fast i når de skal forsere den bratteste bakken mot nordenden av vannet.

ØSTENSJØVANNET: Turstien langs Østensjøvannet er flittig brukt hver eneste dag. Nå som snø og is har lagt seg er det mange som har vært litt forsiktige med å gå i den bratte bakken fra Manglerudhallen og ned mot nordenden av vannet. Det har heldigvis Friluftsetaten gjort noe med.
Lørdag montere vi et gelender langsmed hele bakken, sier landskapsarkitekt og prosjektleder for forvaltningsplanen for Østensjøvannet Inger Helene Kjerkreit.

Prioritert

Hun forteller at Friluftsetaten har fått midler til handikaptiltak, slik at fremkommeligheten for langs turveien rundt Østensjøvannet kan bedres.
Østensjøvannet er et prioritert område når det gjelder tilrettelegging. Asfaltdekket enkelte steder på denne strekningen er så dårlig at vi også vil gjøre noe med de verste kulene. Planen var å gjøre det i høst, men frosten kom så fort. Dette vil bli tatt etter hvert, sier hun.
Hva med bakken som går mot sørenden av vannet? Vil det bli gelender der også?

Per i dag er det ikke noen planer om å sette opp det der, svarer Kjerkreit.

Glad

Leif-Dan Birkemoe i Østensjøvannets Venner er svært glad for at gelenderet endelig er på plass.
Vi har vært i møte med Friluftsetaten hvor de ba om innspill for hvor gelenderet skulle plasseres. Vi anbefalte at det ble satt på høyre side når man går opp bakken, og det er gledelig at de har hørt på våre innspill, sier han til Nordstrands Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere