RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dyamisk, rått og mørkt fra bandet fostret på Høybråten. Beskrevet som noe av det nye spennende som skjer på musikkfronten om dagen og er allerede booket til by:larm og kommer med sin første skive like over nyttår.
Dyamisk, rått og mørkt fra bandet fostret på Høybråten. Beskrevet som noe av det nye spennende som skjer på musikkfronten om dagen og er allerede booket til by:larm og kommer med sin første skive like over nyttår.

Noe helt nytt innen norsk hardcore

Bandet fra Høybråten er skikkelig i farta for tida, og nylig slapp de gjennom nåløyet til by:larm som et av de første ni bandene.

Kalbakken: Det er metallkveld på Eastside RockClub, og tydelig spillesugne og gira mønstrer Aristillus nesten på hjemmebane.

– Det skjer mye og det skjer fort, sier Simon Bergseth.

Les også: Aristillus over grensa


Plateslipp

Plateselskapet Fysisk Format har sett fremtiden innen norsk hardcore og slipper skiva “Devoured Trees and Crystal Skies” 24. januar 2011.

– Utrolig spennende og det ser ut til at plata også slippes i Tyskland og England, forteller Simon Bergseth og legger til:

– Og det blir nok ikke lenge før neste skive da vi allerede har klar materialet til en ny.

Albumet er produsert, innspilt og mikset av Ruben Willem (Haust, Okkultokrati) og består av storslått og dypt imponerende indiecore presentert av de yngste debutantene på Fysisk Format noensinne.

Besøk Aristillus på Myspace og hør musikken deres her!

 

Går solo

Og midt oppi alt som skjer velger bassist Alexander Lindseth å «gå solo».

– Jeg skal til Danmark for å studere design. Det er min måte å få ut noe av min kreativitet, men klart det blir rart. Vi har jo hengt sammen i mange år.

Bandet har allerede fått forsterkning med Håkon Ross – gitar & vokal, og for Alexander kommer Simen Schikulski.

Indiecore

I Groruddalen har Aristillus gjort seg bemerket både under GranittRock, flere år i Ungdommens kulturmønstring og som husband på Høybråtenrevyen.

Aristillus har hele veien hatt stor tro på det de har drevet med og vært ganske så kompromissløse. Ikke gått på akkord for å tekkes snille tanter og skjøre ører. Og responsen er stor:

– Aristillus er landets store hardcore-snakkis for tiden. Inspirert av utallige norske band innenfor sjangeren presenterer Oslo-gjengen hardtslående, energisk og storslått hardcore på en svært overbevisende måte.

– De har en ekstrem stå på-vilje, og representerer noe helt nytt for oss. Vi har tradisjonelt gitt ut band som har en trygg forankring i miljøet, men gjengen i Aristillus er helt ferske – uten noen forhistorie i musikkmiljøet, sier Kristian Kallevik som styrer Fysisk Format-skuta.


 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere