RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Yasmin Mujahid (A) har i mange år fulgt utviklingen i Vinderenkrysset og mener at nå må noe gjøres.
Yasmin Mujahid (A) har i mange år fulgt utviklingen i Vinderenkrysset og mener at nå må noe gjøres.

Noe må gjøres med Vinderenkrysset

Yasmin Mujahid (A) er selv fra Vinderen, sitter i bystyrets samferdselskomité og vil gjøre noe med det farlige krysset nå.

Vinderen: I et brev fra byråd Peter N. Myhre (FrP) får jeg vite at Vinderenkrysset vurderes i sammenheng med oppgradering av Holmenkollbanen. Det er skuffende når situasjonene er så alvorlig i et område med enorm utbygging av boliger og næringsliv og med økende trafikk. Holmenkollbanen er et stort prosjekt som det vil ta mange år å utvikle. Her trenger vi en midlertidig løsning med overgang eller undergang for skolebarn og andre, sier Mujahid.

Planfritt

På sikt, med modernisering av Holmenkollbanen, skal det bli planfritt kryss på Vinderen. Dette mener samferdselsetaten er den eneste løsningen som kan bedre forholdene i et kryss som gjennom mange år har hatt flere personskadeulykker. I de fleste av ulykkene var det fotgjengere involvert.

Komplisert trafikkbilde

Med Vinderen skole og Ris skole på hver sin side, er det mange barn som daglig krysser her i rushtiden. De må forholde seg til et komplisert trafikkbilde med alt fra biler, T-bane, busser og annen tungtrafikk, i et svært trangt og uoversiktlig kryss. Nå vil jeg ta opp saken på nytt i samferdselskomiteen for å finne en løsning, sier Mujahid som i mange år som Vinderenbeboer har sett en foruroligende utvikling.

Levende mennesker

Dette er en sak som også har opptatt våre bydelspolitikere i mange år. Det har blitt en hjertesak for meg å gjøre noe med dette. Mine partikolleger i bystyret skal vite at vi også må se nærmere på farlige trafikkforhold her i Oslo vest. Det handler om levende mennesker, sier Mujahid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere