*Nettavisen* Nyheter.

Noe vil skje nokså snart

Omsorgsbygg lover at både det elektriske anlegget, lekkasjen og solavskjermingen skal utbedres i Langerud barnehage.

LANGERUD: Det er mye av dette jeg ikke har hørt om før, men jeg vet vi holder på med oppgradering av det elektriske anlegget i Langerud barnehage. Ovner skal byttes og det skal gjøres noe med belysningen. Det er også en del løse kabler som skal rettes opp og byttes. I tillegg skal hovedsikringsskapet byttes, slik at det blir automatsikringer med innebygget jordfeilbryter, sier Ole Fredrik Lagesen, teknisk forvalter i Omsorgsbygg.

Sikkerhet

Han legger til at de fikk tilbudet i slutten av forrige uke og sendte bestillingen tirsdag.

Noe vil skje nokså snart. Jeg skal ta kontakt med barnehagen. Dersom noen av problemene deres har med sikkerhet å gjøre, vil jeg be om at dette prioriteres med det samme.

Konstruksjonsfeil

Når det gjelder lekkasjen i taket forteller Lagesen at det ikke er selve taket som er utett, men at det er en konstruksjonsfeil i veggen mellom barnehagen og sykehjemmet. Lekkasjen skjer under helt spesielle forhold med slagregn og utløses ikke av snøsmelting.

Dette arbeidet er bestilt og skal gjøres i forbindelse med oppgradering av Langerud sykehjem. Entreprenøren har blitt purret opp på dette og har nå kommet med en løsning på hvordan vi skal løse problemet. Dette arbeidet vil av praktiske hensyn bli utført til våren.

Solavskjerming

Omsorgsbygg har også jobbet med å få til solavskjermingen.

Anskaffelsesjobben er gjort, så dette vil bli gjort nokså umiddelbart. Da vil også det råtne vinduet bli tatt samtidig, sier Lagesen.

Ikke prioritet

Han forteller at Omsorgsbygg har et prosjekt hvor de går gjennom en barnehage i hver bydel hvert år, hvor det blir utført utvendig og innvendig oppussing.

Langerud barnehage har ikke vært oppe på de møtene jeg har vært på, så Bydel Østensjø har nok prioritert andre barnehager.

Snøbrøyting

Når det gjelder snøbrøyting er det vår driftsavdeling som har ansvaret for det. Jeg skal følge opp dette med de ansvarlige, sier han til Nordstrands Blad.

Etter å ha sjekket litt, ringer han tilbake og har gode nyheter.

Vi har gått ut med ny informasjon om snøbrøyting og strøing på nettet, og har spesielt sendt ut informasjon til barnehagene. Der står det telefonnummer og e-postadresse man kan benytte ved mangel på brøyting og strøing. Det finnes også tilsvarende henvendelsesmuligheter hvis barnehagene har noe å klage på, avslutter han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag