RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Nok å gjøre – lite alvorlig

Det har vært nok å gjøre for Manglerud-politiets patruljer denne uken, men ikke de helt alvorlige hendelsene.

Manglerud politidistrikt: Det som imidlertid skapte problemer for mange, var lastebilvelten på E6 ved Abildsø mandag. Her var det mange bilister som fikk satt kø-tålmodigheten sin på prøve.


Av andre saker fra Manglerud-politiets logg:

Stjal bilskilt

Holmlia: Mandag ettermiddag fikk politiet en telefon fra en fortvilet person. Vedkommende hadde parkert bilen sin på P-plassen ved Rosenholm stasjon 8. september og reist på ferie. Da bilen skulle hentes igjen 1 1/2 uke senere, var den uten skilt. De var stjålet.

Gutteoppgjør

Bråten: Mandag litt over klokken 15 kom det melding om slåssing ved Bråten stasjon på Ekebergbanen. To unge gutter hadde gått til angrep på en tredjemann. Den fornærmede (15) måtte en tur til legevakten for kontroll.

– Det var flere ungdommer på stedet, og en 17-åring ble pågrepet, forteller politioverbetjent Dag Harald Drevsjø.

– Vi har også notert flere navn.

Fyrte opp raketter

Oppsal: Mandag ettermiddag ble det meldt om ordensforstyrrelser ved Oppsal skole. Det viste seg at det ble fyrt opp raketter. Politiet vil følge opp en del ungdommer som var på stedet.

Hadde falske oblater

Oppsal: Politiet stoppet tirsdag formiddag en lastebil i Haakon Tveters vei på Oppsal. Det var avskiltingsbegjæring på bilen. Den var også påført falske oblater. Fører ble anmeldt for dokumentforfalskning, og bilen ble avskiltet.

Mulig innbrud

Ekeberg: Tirsdag ettermiddag ble det meldt om mulig innbrudd i Rødstua barnehage på Ekeberg. Et vindu var knust, men det er noe uklart om noen har vært inne i barnehagen.

To tatt for innbrudd

Godlia: Tirsdag litt over klokken 18 kom det melding om at innbrudd var på gang i et hus i Låveien på Godlia. To personer var i ferd med å bryte opp en dør.

Litt senere ble to menn på h.h.v. 35 og 55 pågrepet og de erkjente innbruddet. De to er ikke hjemmehørende i området.

Kastet steiner

Brattlikollen: Tidlig natt til onsdag ble det meldt om skadeverk i Sandstuveien på Brattli-kollen. En mann kastet steiner om seg, og han hadde knust en rute i verkstedet til Bård Blikk. En bedugget 25 år gammel mann ble senere pågrepet.

Fant stjålet bil

Ulsrud: Onsdag formiddag ble det meldt om at det sto en bil ved REMA 1000-butikken i Østmarkveien på Ulsrud. Det viste seg at den grå BMW-en var stjålet. Den ble hentet av Viking.

Bråkte i oppgang

Lambertseter: Onsdag formiddag ble det meldt om ordensforstyrrelser i Mellombølgen på Lambertseter. En mann bråkte i en oppgang. Etter hvert ble en 47 år gammel mann pågrepet.

Stakk fra påkjørsel

Mortensrud: Onsdag ettermiddag kom det melding om at en bil hadde kjørt på en annen ved Senter Syd på Mortensrud. Den skyldige stakk fra stedet. Forholdet er anmeldt, og politiet har oppplysninger å arbeide etter.

Fikk vannplaning

Mortensrud: Natt til torsdag ble det meldt om trafikkuhell på E6 innover ved Mortensrud. En bil hadde kjørt av veien etter at bilfører mistet kontroll på kjøretøyet. Det var mye vann på veien. Politiet kan fortelle at det ikke ble personskader ved utkjøringen, men bilen måtte hentes av Viking.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere