RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nok en bilbrann


BILBRANN: Fem biler ble natt til fredag totalskadet i brann inne på området til Bilia Skade (Volvo og Ford) i Tårngata på Økern. FOTO: ARNE VIDAR JENSSEN
BILBRANN: Fem biler ble natt til fredag totalskadet i brann inne på området til Bilia Skade (Volvo og Ford) i Tårngata på Økern. FOTO: ARNE VIDAR JENSSEN
Rekken av bilbranner ser ikke ut til å ta slutt. Natt til fredag ble fem biler ødelagt på Økern.

ØKERN: Det var ved 02-tiden natt til fredag det kom melding om brann i Tårngata på Økern – det gamle Standard Telefon og Kable-området. 

Da brannvesen og politiet kom til stedet, brant det kraftig i biler inne på området til Bilia Skade. Innen slukking var gjort, var fem biler totalt ødelagt.

Tomten bilene sto på er gjerdet inn, har piggtråd på toppen og lukket med en solid port. I tillegg er det skiltet om at det er alarmknyttet til Securitas.

Politiet har sperret av rundt bedriften inntil etterforskere har gjort sine arbeider. Men de sier det neppe er snakk om andre brannårsaker enn ildspåsettelse.

LES OGSÅ: Biler brenner oftest i øst

LES OGSÅ: Bilbrann med høye smell og store flammer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere