RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nok en brann


Både brannvesent og politiet jobbet med å få full oversikt da det begynte å brenne i Enebakkveien 218 på Abildsø søndag formiddag.
Både brannvesent og politiet jobbet med å få full oversikt da det begynte å brenne i Enebakkveien 218 på Abildsø søndag formiddag.
Ingen ble skadet da det begynte å brenne i et rekkehus i Enebakkveien på Abildsø søndag formiddag

ABILDSØ: Etter erfaringene ved brannen på Munkerud for en uke siden stilt redningsmannskapene med store styrker da de søndag formiddag fikk melding om brann i rekkehuset Enebakkveien 218.

På Munkerud slo flammene raskt opp, men på Abildsø ble det ikke noe flammehav og dermed ikke tilsvarende skader.

Branne oppsto antagelig i kjelleretasjen, men årsaken er foreløpig ukjent Både de som bodde i leiligheten og i naboleiligheten kom seg ut, men det var en stund noe tvil om det kunne være en person igjen inne. Det ble bekreftet at ingen var i boligene, og at ingen befant seg i den tredje leiligheten i rekken.

Brannmannskapene satte raskt igang med å få ut røyk etter slukking for å kunne få full oversikt over skadeomfanget. For å være sikker på at det ikke ulmet i vegger, ble det skåret hull med motorsag og dratt ut isolasjon.

For å få frem nok vann til slukking og beredskap, måtte det legges slanger tvers over Enebakkveien, og dette medførte at det ble satt sperringer fra begge kanter. Da kom heller ikke bussen gjennom.

Etter omtrent en time hadde brannmannskapene kontroll over brannen.

To av leilighetene har fått så store røykskader at beboerne foreløpig ikke kan flytte inn igjen.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere