RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nok en vellykket markedsdag!

Gode tilbud, blide mennesker og godt vårvær satte den perfekte rammen rundt markedsdagen på Røa 12. mai.

Røa: Markedsdag har tydelig blitt en hit på Røa. Også denne gangen var det boder foran samtlige butikker bugnende av varer til nedsatt pris. Og mange lot seg friste til å gjøre et skikkelig kupp.
- Det er flott at man tar initiativet til å arrangere denne dagen. Med ett gjøres Røa sentrum om til et sted hvor de myldrer av blide mennesker i alle aldre. Det er virkelig artig å være med på, smiler Eva Hagen som har tatt turen fra Eiksmarka.
Nede ved Karoline Antikt & Brukt viser Per Bakke stolt frem en Packard 1913 modell med en skikkelig V12- motor. Men Pernille Evensen (7) har aller mest lyst til å prøve en Triumph 57-modell.
- Pappa, kan ikke vi få en sånn, da? undrer hun.
En ispause kan være godt mellom slagene. Det synes i hvert fall Mari Welts-Refsnes (7) der hun sitter og koser seg med en forfriskning av det kalde slaget. Herman Bakke (2) synes derimot det er aller best med karusell. Og med et bredt smil om munnen suser han av gårde runde for runde.
På torget utenfor Samfunnshus Vest koser Pia Yi Wenberg Jacobsen (3) og venninnen Lea Xianni Undall (2) seg med litt maling. Og kreative, det er det ingen tvil om at jentene er.
Utenfor Røa Foto og Røa Gullsmedforretning har mange bunadskledde samlet seg til en skikkelig leikarring denne lørdag ettermiddagen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere