RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nok er nok

nn Alle forsøk på å få ned antall biler som kjører gjennom Groruddalen her tydeligvis slått feil. Det har aldri vært flere biler som kjører gjennom vårt distrikt på vei inn og ut av byen. Trafikkøkning på E-6 har de siste ti årene vært formidabel. Hvis denne utviklingen fortsetter kommer det ikke til å gå lang tid før det er 100.000 biler daglig gjennom bomstasjonen på Alnabru. Trondheimsveien har vært skjermet for den store trafikkøkningen med der er det også flere biler daglig enn før.
Trafikken er langt større enn det veinettet tåler. Den bidrar til lange køer og mye tomgangskjøring langs Groruddalen. Selv om dagens biler er langt mer miljøvennlige enn de gamle, blir luften stadig mer forurenset.
nn Et miljølokk over E-6 har hittil vært et tema som har vært mye diskutert blant Oslo-politikerne. Nå er det på tide å omsette ord til handling. Vi må snarest komme igang med utredning av miljølokket over E6!
nn Oslo Arbeiderparti er den tyngste pådriveren i denne saken. Statsministeren selv har sagt hvor imponert har er over innsatsen til Oslo-laget.

nn Nå må regjeringen bli med å prioritere miljølokk i Groruddalen. Vi må ikke havne i en situasjon der miljølokket ikke blir et skrivebordsprosjekt.
nn Lokalavisen Groruddalen mener at både Ap og de andre politiske partiene bør starte forberedelser for bygging av mijlølokket snarest. Med en bred politisk enighet er det kanskje ikke nødvendig å vente så lenge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere