RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nokia N9s heftige smørbrødliste lekket


En Snapdragon-prosessor på 1 GHz klokkehastighet virker forlokkende. Det samme med et arbeidsminne på 512 MB og systemminne på 1 GB.
En Snapdragon-prosessor på 1 GHz klokkehastighet virker forlokkende. Det samme med et arbeidsminne på 512 MB og systemminne på 1 GB.
Ryktene vil det til at N9 får fire tommers skjerm og 64 GB internminne.

AMOBIL.NO: For ikke så lenge siden dukket det opp bilder av Nokias nye profftelefon med Meego. Nå titter en spesifikasjonsliste frem i ryktebørsen, og det er gode grunner til å håpe at den er sann.

Ifølge de nye ryktene er skjermen fire tommer stor og av typen OLED. Oppløsningen skal være 800 x 480 piksler. Dette er samme størrelse og oppløsning som Samsung Galaxy S, men Samsungs Android-konge er derimot bestykket med en Super-AMOLED-skjerm, som er et steg eller to høyere på rangstigen.

Les test av Galaxy S her

Snapdragon-prosessor

Prosessoren skal være av typen Qualcomm Snapdragon QSD8250 på 1 GHz klokkehastighet. Denne kjenner vi fra for eksempel Sony Ericsson Xperia X10, HTC Desire, og HTC HD2.

Arbeidsminnet skal være på 512 MB og systemminnet er på 1 GB. Internminnet for brukeren er på hele 64 GB, slik at du får plass til et lass med musikk og filmer.

Video i 720 piksler

Kameraets fotokvaliteter er ikke å finne spesifikasjonslisten som har dukket opp, men videodelen i N9 skal kunne fange opp videosnutter i 720p oppløsning.

Spesifikasjonslekkasjen kan også fortelle om selvfølgeligheter som HSPA (super-3G), Wi-Fi (802.11 b/g/n) og A-GPS. Bluetooth-versjonen skal være 2.1, og ikke 3.0.

Om disse ryktene stemmer gjenstår å se, men om de gjør det ser det ut som N9 virkelig kan bli en rå fulltastaturtelefon etter spesifikasjonene å dømme.

Les også om Nokia N8 her

(Kilde: esphoneblog.com)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere