RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordberg-elever i arbeid

Elevene fra Nordberg skole fikk en liten smakebit på arbeidslivet da de hadde arbeidsuke i forrige uke.


Nordberg: I hele forrige uke fikk elevene fra niende trinn på Nordberg ungdomskole en liten innsikt i hva arbeidslivet har å by på. Elevene var nødt til å finne seg en jobb i et firma eller en bedrift der de skulle jobbe i en uke. Formålet er at elevene skal få litt arbeidserfaring. Ole Christian Juriks (15) og Ole Engeset (14) jobber på Royal Christiania hotel. Jobben gikk for det meste ut på å fylle opp minibarene på hotellrommene og spise mat i resturanten.
- Dette er en veldig lærerik jobb der jeg føler at jeg får et godt innblikk i hvordan det er å jobbe på et hotell, sa Ole Christian (15) mens han holdt på å fylle opp trallen sin med mineralvann. Klassekameratene Eirik Kreyberg, Mikkel Reknes Andreasen og Martin Reymert har fått prøvd seg i VG. -Vi sitter og ser på hjemmelagde filmer og plukker ut de beste, så det er ikke den aller verste og mest slitsomme jobben, sier Eirik. Alle 9. klassingene i Oslo skal gjennom en utplassering i løpet av ungdomsskolen, der de skal ha 75 timers kontakt med arbeidslivet. -Vi føler ikke at vi har lært så mye idag av å se på tv, men det blir vel andre oppdrag også, ler Mikkel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere