RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordic Black Theatre kjøper Caféteatret


Ms Innvik forlenger livet i Drøbak mens Jarl Solberg og Black Nordic Theatre flytter til Grønland.
Ms Innvik forlenger livet i Drøbak mens Jarl Solberg og Black Nordic Theatre flytter til Grønland. Foto: FOTO: Ellen Rønning
Fredag er det siste natt med gjengen på Ms Innvik i Bjørvika. Det markeres med fest og vemodig avskjed, og heldigvis i glede over at nytt lokale er på plass.

BJØRVIKA: Innviks tid på kongeplassen i Bjørvika er dessverres ubønhørlig over. Nordic Black Theatre og hundre tusner av publikummere og gjester har hatt ni fantastiske år på teaterbåten Men heldigvis er nytt lokale på plass før Innvik kaster loss.

LES OGSÅ: MS Innvik kaster loss

– Det er vi veldig glade for! Daglig leder Jarl Solberg har jobbet lenge og med flere alternativer, noen av dem ikke like raskt tilgjengelige som Caféteateret.

– Vi var forberedt på å bruke forskjellige scener rundt om i byen i påvente av nytt eget sted. Nå kan vi se frem til å ta over Cafeteatret på Grønland fra januar. Det gjør selvsagt avskjeden med Innvik fredag litt lettere!

Caféteateret i Hollendergaten 8 har de siste årene vært eiet av ekteparet Siri Dannevig og Jostein Gaarder.

 

LES OGSÅ: MS Innvik er solgt

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere