*Nettavisen* Nyheter.

Nordlending gikk berserk på T-banestasjon

PÅGREPET: En 58 år gammel nordlending ble pågrepet etter at han jaget folk rundt på Hellerud T-banestasjon søndag kveld. Foto: FOTO: NINA SCHYBERG OLSEN

En kar slo opp telt i oppkjørselen, en nordlending gikk berserk på T-banestasjonen og en 17-åring på villmannsferd med scooter. Her er politiloggen.

Nordlending jagde folk på T-banestasjon

HELLERUD: Halv elleve søndag kveld fikk politiet melding fra T-banepassasjerer som ble skremt av den aggressive oppførselen til en eldre mann på Hellerud T-banestasjon. Mannen sprang fram og tilbake og jagde folk mens han ropte og skreik. En patrulje kom raskt til stedet og fikk kontroll på mannen som ble kjørt i sentralarresten. Mannen er 58 år gammel og kommer fra en Sortland. Han er nå anmeldt for forstyrrelse av offentlig ro og orden.

Alarmen ulte

SKØYENÅSEN: Fredag klokken 12.32 fikk politiet melding om at en innbruddsalarm sto og ulte i Terrasseveien. Da politiet kom fram var det ingen å få kontakt med og ingen tegn til innbrudd. En vekter fra Securitas kom etter hvert til og tok saken videre med huseieren.

Del på Facebook

Tatt med større mengder narkotika

NORDSTRAND: En 33 år gammel kvinne ble fredag klokken 19.50 pågrepet på Nordstrand. Kvinnen var i besittelse av en større mengde narkotika og ble kjørt i sentralarresten. Politiet vil ikke gi ytterligere opplysninger om mengde og narkotikatype.

Vil ikke anmelde vold

MANGLERUD: Klokken tre minutter over fire natt til lørdag fikk politiet telefon fra noen som observerte to karer i full slåsskamp i Manglerudveien. Da politiet om til stedet holdt de to personene fortsatt på, men den ene stakk fra stedet. Politiet snakket med personene som var igjen på stedet. Han var ikke noe videre skadd og ville ikke anmelde forholdet. Gjerningsmannen kom seg unna.

Tok skiltene

HOLMLIA: Like etter klokken elleve lørdag formiddag undersøkte politiet en personbil som sto parkert i Lusetjernveien. Bilen hadde stått parkert der lenge og hadde kollisjonsskader. Det viste seg at bilen var begjært avregistrert. Patruljen fra politiet klippet derfor skiltene. Bilen blir stående til Trafikketaten finner det for godt å taue den inn.

Slo opp telt i oppkjørselen

MANGLERUD: Klokken 10.17 lørdag fikk politiet melding fra Otto Sogns vei hvor naboer klaget over at noen i løpet av kvelden og natta hadde slått opp telt utenfor adressen. Det var mye rot og søppel på stedet. Da politiet kom fram fant de en 54 år gammel mann som hadde overnattet på stedet. Han fikk beskjed om å rydde etter seg og finne seg et annet sted å overnatte.

17-åring på villmannsferd med scooter

HOLMLIA: Klokken 21.47 lørdag forsøkte politiet å stanse en grå scooter ved Hallagerbakken. Føreren av scooteren ville imidlertid ikke stanse og kjørte på kryss og tvers i området før politiet fikk stanset føreren. Det var en 17 år gammel gutt som kjørte og han blir nå anmeldt for en rekke forseelser. Han hadde ikke førerkort, kjørte uten hjelm, kjørte mot skilt og på gangveier og stanset ikke for politiet. Gutten ble kjørt hjem til sine foreldre etterpå. Scooteren tilhørte noen i familien.

Uten gyldig førerkort

LAMBERTSETER: En 28 år gammel kvinne ble lørdag klokken 22.49 stanset av politiet i Skiferveien. Hun hadde ikke gyldig førerkort og er nå anmeldt for forholdet. Bilen ble parkert på stedet.

Innbrudd på skole

BØLER: Klokken 17.01 søndag kom det melding til politiet om at det hadde vært innbrudd på Bøler skole. En del harddisker, en cd-spiller og et videokamera var stjålet. Gjerningspersonen har trolig tatt seg inn i skolen gjennom et åpent vindu.

Kjørte i grøfta

STENSRUD: Like før halv seks søndag ettermiddag fikk politiet melding om en bil som hadde kjørt av veien og inn i en stolpe i Enebakkveien 468. Stolpen brakk og to personer ble sett da de gikk ut av bilen. Da patruljen kom fram var det ingen personer ved bilen og tauing ble bestilt. Like etterpå kom den 34 år gamle bileieren tilbake. Han forklarte at han hadde kjørt av veien og politiet har ingen mistanke om promille. Førerkortet ble imidlertid beslaglagt, blant annet fordi bilens fordekk var blankslitte og muligens bidro til utforkjøringen.

LES OGSÅ: Kjørte i 92 km/t på skoleveien

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.