RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BAD OG SKI: Bad Gastein er det mest populære chartermålet for norske skiturister
BAD OG SKI: Bad Gastein er det mest populære chartermålet for norske skiturister

Nordmenn med alpefeber

Skireisene til Alpene økte med hele 15 prosent denne sesongen. Mest populær er Bad Gastein.

Charteroperatørene runder av skisesongen i Alpene i disse dager, og kan se tilbake på en meget bra sesong. Markedsleder STS Alpereiser kan notere hele 15 prosents volumvekst i trafikken av skireiser fra Norge. Også Sportsreiser som ble overtatt fra Star Tour for ett år siden har hatt en god sesong, ifølge STS Alpereiser. En vinter med fantastiske snøforhold har bidratt til de gode resultatene.

Bad Gastein størst

Som tidligere er det Bad Gastein som er det mest populære reisemålet. På andreplass følger Saalbach og deretter St. Anton.

STS Alpereiser og Sportreiser har hatt charterflyvninger fra Oslo, Bergen og Stavanger foruten samarbeid med Norwegian. Den største veksten har man hatt ut fra Oslo.
- Våre norske gjester har bestilt tidligere enn før, tydeligvis for å sikre seg sine primære ønskesteder. Kontrasten til forrige vinters snøforhold er formidabel. forteller adm. direktør Peter Johnson i STS Alpereiser.

Gjennom hele sesongen i år har det vært mye snø på alle våre reisemål i Østerrike, Italia, Sveits og Frankrike. Niende april blir det meldt om fire og en halv meter snø på toppen av Sportgastein.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere