*Nettavisen* Nyheter.

Nordre Aker mest fornøyd

Innbyggerne I Nordre Aker er godt fornøyd med nærmiljøet. Her fra Ullevålsletta.

Nordre Aker kom godt ut av Oslo Kommunes siste publikumsundersøkelse. Hele 90 prosent av innbyggerne sier at de trives i bydelen.

Synovate Norge har på oppdrag fra byrådet undersøkt i hvilken grad folk er fornøyd eller misfornøyd med ulike tjenester og tilbud i Oslo. Resultater fra undersøkelsen viser hvordan Oslo kommunes innbyggere trives i kommunen, og hvordan de opplever kvaliteten på de kommunale tjenestene. Nordre Aker kommer best ut innenfor flere av de aktuelle områdene.

Oppvekst, fritid og eldreomsorg

90 prosent av innbyggerne trives i bydelen. 8 av 10 er fornøyde med oppvekstmiljøet for barn. Når det gjelder synet på fritidstilbud kommer Bydel Nordre Aker best ut, sammen med Vestre Aker, Østensjø og Grorud.

Bydel Nordre Aker kommer også bedre ut enn andre bydeler når det gjelder vurderingen av eldreomsorgstilbudet og vurderingen av det offentlige tilbudet totalt sett.

Fornøyde

Dette er fjerde gang kommunen gjennomfører en publikumsundersøkelse som måler oslofolks trivsel med byen og de kommunale tjenestene. Oslofolket var generelt fornøyd med byen sin.

- Oslofolk er stadig mer fornøyd med byen sin. Det er viktig å foreta slike undersøkelser med jevne mellomrom for å oppdage hva som fungerer og hva som må justeres for at byen skal fungere mest mulig knirkefritt, sier byrådsleder Erling Lae i en pressemelding.

Vi kommer tilbake med mer. Følg saken på våre nettsider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag