RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PLASS TIL NYE ELEVER: Slik blir nye Nordseter barne- og ungdomsskole seendes ut fra Ekebergveien.
PLASS TIL NYE ELEVER: Slik blir nye Nordseter barne- og ungdomsskole seendes ut fra Ekebergveien. Foto: Illustrasjon: Undervisningsbygg

Nordseter får egen barneskole

Nordseter ungdomsskole skal utvides med et eget barnetrinn fra høsten 2014.

NORDSTRAND: Skolen har i dag seks klasserekker, og skal nå utvides med et tilbygg for barneskole med tre parallellklasser. Den nye barne- og ungdomsskolen vil totalt ha plass til ca 1170 elever.Det er planlagt byggestart til høsten, og nybygget skal stå ferdig til skolestart 2014. Den skal først fungere som midlertidig skole for deler av Munkerud barneskole fram til 2016 mens det bygges ny skole der.

Torsdag inviterer Utdanningsetaten og Undervisningsbygg til et informasjonsmøte om nye Nordseter barneskole.

Her er naboer, foreldre og andre interesserte velkomne for å høre om bakgrunnen for etablering av en ny barneskole og fremdriftsplanen. Spørsmål kan stilles og svar blir gitt. Møtet finner sted på Nordseter skole fra klokken 18-20.

Til Sjømannsskolen

– Nordseter barneskole bygges for å få «skolekabalen» i Bydel Nordstrand til å gå opp. I den kabalen inngår også flyttingen av Nordstrand videregående skole til Sjømannsskolen fra høsten 2013, sier kommunikasjonsdirektør Marit Thorsen i Undervisningsbygg.


LES OGSÅ: Manglerud videregående skole blir ny barne- og ungdomsskole

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere