RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordseter gård snart ferdig pusset opp


Nymalt og innbydende inngangsparti møter gjester som bruker trappen.
Nymalt og innbydende inngangsparti møter gjester som bruker trappen.
Oppussingen av Nordseter gård nærmer seg slutten. Hovedhus og stabbur er ferdig malt.

Nordseter: Nå står muren for tur, og noen vinduer skal tas ut og restaureres på verksted før det hele er på plass igjen, forteller Reidar Rasch, styreleder i Nordseter pensjonistforening som driver gården.

Vakrest

Han er glad Omsorgsbygg KF etter mye mas kom i gang med oppussingen i juni, og han er meget fornøyd med det arbeidet snekkere, malere og vindusantikvaren har gjort. Gården formelig lyser i rødt og hvitt.

Ekstra viktig er det at takrennene er ettersett og at det er satt opp nye avløpsrør. Når alt er ferdigstilt blir Nordseter gård vakrere enn noen gang, sier Rasch.

Hagelaget

Ikke bare bygningene skal presenteres i sin fineste drakt. Tirsdag denne uken startet Nordstrand hagelag jobben med å plante tilbake de viktigste blomstene og plantene som har vært flyttet til et deponi under oppussingen.

Pryd for øyet

Hagelaget tar mål av seg til å gjenskape en tidsriktig hage på Nordseter gård, fra en bestemt tidsepoke med tidstypiske vekster. Hagen skal bli en pryd for både Hagelaget og gården, og til glede for alle besøkende som er glade i vakre blomster, lover Reidar Rasch.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere