RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordstrand Basket i form

Litauere har gjort Nordstrand til en seiersmaskin i 4. divisjon i basket.

NORDSTRAND: Seierssifre som 122-42, 129-39 og 108-61, taler for seg.

Noe helt spesielt i ferd med å skje i Nordstrand Basket, og hjemmekampene på Nordseter er i ferd med å bli det man i USA ville kalt ”great spectator sports” – en publikumsfavoritt!

Gode litauere

Forklaringen på dette fenomenet ligger ikke i basketballens opprinnelsesland, pussig nok, men kommer fra motsatt himmelretning, nemlig øst.

Mellom raske finter, lekre pasninger, utsøkte hoppskudd og spektakulære ”dunks” høres nå tilrop og heiing på fremmedklingende navn som Aivaras, Juozas, Algirdas, og Darius. Nordstrand Basketball Club har fått forsterkninger fra landsmennene til fjorårets VM-bronselag i basketball, Litauen.

Opp i 1.divisjon

Mye av æren for dette tilfaller Karlsrud-borgeren Arunas Jocius, som har spilt for klubben i mange år.

Gjennom sitt nettverk har han sakte men sikkert klart å lokke til seg gode spillere som har knyttet seg til klubben etter flere runder med prøvespill på trening. Sammen har de nå etablert et lag som ønsker å satse videre og som ser ut til å ta steget oppover i divisjonene med sjumilssteg.

I år har de rundspilt alle lag i 4. divisjon og har endog vunnet over 1. divisjonslaget Centrum Tigers i en treningskamp.

Mye tyder på at de overtar klubbens plass i 2. divisjon neste sesong, og målsettingen om spill på det nest øverste nivået synes klar. Nordstrands herrelag skal opp i første divisjon!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere