Nordstrand-drøm for 35 millioner

Praktfull utsikt over Oslofjorden fra Grottenveien på Bekkelaget. Men den koster.

Praktfull utsikt over Oslofjorden fra Grottenveien på Bekkelaget. Men den koster. Foto: ALLE FOTO: EK EIENDOM

Kunne du tenkt deg å ha denne utsikten til Oslofjorden fra en gigantterrasse på en 600 kvadratmeters luksusbolig? Nå er muligheten her – hvis du har 35 millioner kroner.

Bekkelaget-eiendommen sett forfra. Tre interessenter har meldt seg siden eiendommen ble lagt ut på finn.no forrige uke.

Eiendommen er et nesten 2,4 mål parkaktig anlegg.

BEKKELAGET: Meglerne i Ek Eiendom kan ikke huske å ha solgt en bolig i denne prisklassen i Nordstrand-området noen gang.

På Oslos vestkant forekommer boligeiendommer til 35 millioner kroner og høyere titt og ofte, mens det er en heller uvanlig prisklasse på den andre kanten av byen.

Del på Facebook

Tre interessenter

– Jeg har nok iallfall ikke gjort det, men jeg kan jo ikke garantere at det aldri har skjedd, sier advokat Torbjørn Ek i Ek Eiendom.

Mens kollega Jan Fredrik Bonde kan opplyse at tre seriøse interessenter allerede har meldt seg etter at prakteiendommen i Grottenveien på Bekkelaget ble lagt ut i forrige uke.

For 35 millioner kroner på Bekkelaget får du altså 600 kvadratmeter p-rom (naturlige oppholdsrom) med fem soverom, diverse bad, diverse stuer, trimrom, bassengrom, vinkjeller og diverse andre rom. Selveiertomten er på nesten 2,4 mål, har garasje med plass for tre biler og turavstand til småbåthavna og badeplasser ved øyene.

LES OGSÅ: Sjekk hva du får for én million kroner

LES OGSÅ: Byens dyreste OBOS-leiligheter

– Suveren beliggenhet

Ifølge advokat Torbjørn Ek er det også flere andre ting som gjør Bekkelaget-eiendommen helt unik – og verdt å bla opp en del millioner for.

– For det første er den tekniske verdien på denne eiendommen veldig, veldig bra. Her har eier lagt ned mye kostnader, og den tekniske verdien overstiger nok de 35 millionene som eiendommen er verd. Dessuten er beliggenheten helt suveren. Eiendommen ligger usjenert og har hundre prosent grad av sikkerhet, for dem som måtte være opptatt av det, samtidig som det er fullt utsyn, reklamerer Ek.

Vestkantpris

Som meglerne antyder, er det flere andre eiendommer på Oslo-markedet til like høy pris, men alle ligger på vestkanten.

I Greger Grams vei i Ullernkollen selges det for tiden en villa til 40 millioner kroner.

På Aker Brygge ligger det ute en leilighet med en prisantydning på 39, 5 millioner kroner. 39 millioner kroner og 32 millioner kroner er prisantydningene for to herskapsvillaer på henholdsvis 729 kvadratmeter og 318 kvadratmeter på Frogner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.