*Nettavisen* Nyheter.

Nordstrand får egne frimerker

LOKALE FRIMERKER: Eva Græsberg (f.v.), Rasmus Lossius, Stine Finstad Grand og Inger Wilson viser stolt fram de lokale frimerkene på Nordstrand postkontor. Foto: FOTO: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN

Nordstrand postkontor synes det er så mange gode lokale motiver at de har laget sine egne frimerker.

Klikk på bildet for å forstørre.

NORDSTRAND KIRKE: Stine Finstad Grande som jobber på postkontoret på lørdager har tatt bildet som er brukt til frimerket av Nordstrand kirke.

Klikk på bildet for å forstørre.

SÆTER: Sæter senterforenings logo ble valgt til Nordstrand postkontors andre lokale frimerke.

NORDSTRAND: I forbindelse med dagens julegateåpning på Sæter, lanserer Nordstrand postkontor sitt andre lokale frimerke.Denne gangen er det logoen til Sæter senterforening som er valgt som motiv. «I love Sæter» skal vekke lokal patriotisme.

– Vi vil sette Sæter på kartet. Jeg synes logoen er kjempefin og markedsfører Sæter som et flott sted, sier daglig leder Eva Græsberg.

Dette er det andre lokale frimerket Nordstrand postkontor lanserer. Det første ble lansert på frimerkets dag den 11.11.2011.

Motivet er Nordstrand kirke, et bilde tatt av lørdagsvikar Stine Finstad Grande.

De spesiallagde frimerkene koster 15 kroner, mot 9 kroner for vanlige frimerker.

Eva Græsberg mener det er mange gode lokale motiver på Nordstrand som vil gjøre seg godt på et frimerke. Hun vil derfor ikke se bort fra at det med tiden kommer nye frimerker med lokale motiver.

– Folk burde skrive mye mer brev enn de gjør i dag. Det er full trøkk og moro nå inn mot jul, husk at fristen for å sende julepost er 16. desember.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.