RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brukere av arbeids- og velferdstjenester i Bydel Nordstrand trenger snart bare å forholde seg til én dør.
Brukere av arbeids- og velferdstjenester i Bydel Nordstrand trenger snart bare å forholde seg til én dør. Foto: Foto: Simen Sundsbø

Nordstrand får endelig NAV-kontor

Som siste bydel i Oslo og nest sist i hele landet får Bydel Nordstrand en felles dør til hjelp.

KARLSRUD: I de gamle lokalene til sosialkontoret på Karlsrud åpner det snart et flunkende nytt og topp moderne NAV-kontor, der sosialtjenesten, Aetat og trygdeetaten er å finne under samme tak.

Sent ute

NAV-kontoret i Bydel Nordstrand er det nest siste til å åpne i landet og det siste i Oslo.

Grunnen til den sene åpningen er først og fremst at det har vært få egnede lokaler i bydelen, men etter at arealer er blitt frigjort og rehabilitert ved sosialtjenesten på Karlsrud får også Nordstrand et arbeids- og velferdskontor.

Vil bli best

Det nye kontoret blir ledet av Anne-Mette Bakke og Vildgun Steinhaugen, de er såkalt ledere i partnerskap. De har høye ambisjoner for det nye kontoret.

– Vi vil være det fineste og beste NAV-kontoret, sier de to lederne.

Som siste kontor ut i Oslo til å slå sammen sosialtjenesten, Aetat og trygdeetaten har de en klar fordel. Blant annet har de lært av klager om for åpne lokaler.

Fasiliteter

NAV Nordstrand kan blant annet by på nye moderne lokaler, datamaskiner med sitteplass som kan brukes til jobbsøking, lukkede møterom til samtale med brukere, det finnes også strenge sikkerhetstiltak for å passe på at konfidensielt materiale ikke kommer i feil hender.

Kontoret åpner 9. november og ligger i 2. etasje i Cecilie Thoresens vei 1 over Rema 1000 på Karlsrud. kontoret vil ha rundt 65 ansatte og regner med å ha mellom 100–120 brukere innom hver dag.

Ledelsen vil gjerne ha tilbakemeldinger, spesielt i oppstartsperioden.

– Vi er opptatt av å gi et best mulig tilbud til innbyggerne i bydel Nordstrand, sier Anne-Merete Bakke og Vildgun Steinhaugen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere