RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordstrand glimtet til


Åpnet bra: Nordstrands Kari Anne Tønne (høyre) åpnet bra i kampen mot Rebecca Tyssøy og Hop.
Åpnet bra: Nordstrands Kari Anne Tønne (høyre) åpnet bra i kampen mot Rebecca Tyssøy og Hop.
Basketdamene til Nordstrand spilte bra i to perioder, men helt elendig i de to andre. Derfor røyk de med 46-84 for Hop i søndagens kamp i eliteserien.

Ullern: Dette var skuffende, sier trener Torgeir Slåtte.

Fire av fire tap er fasiten så langt for Nordstrands nyopprykkede basketdamer.

Vi holder et bra nivå når vi spiller på vårt beste, men så går lufta ut av ballongen. Da slipper vi til litt for mange poeng på kort tid, sier Slåtte.

Bra start

Nordstrand var gode de første ti minuttene, og etter den første perioden sto det 19-19. Da orket jentene å løpe hjem igjen, og bergenserne fra Hop fikk seg en liten støkk. Så kom den andre perioden hvor det meste gikk på tverke.

Det tar tid å venne seg til nivået i denne serien, men jeg føler at vi blir bedre og bedre, sier Slåtte.

Ved halvtid ledet Hop 42-27.

Men de som trodde at Nordstrand hadde løpt i fra seg tok feil. I den tredje perioden spilte jentene meget bra, og de vant ti-minutteren med 16-13.

Raknet helt

Nordstrand lå bare tolv poeng bak foran den siste perioden, men det som skjedde de siste ti minuttene bør jentene bare glemme raskest mulig. Perioden endte 3-29! Forskjellen på lagene er at Hop er vant til å presse litt høyere på banen, og de spiller også tettere i forsvar. Det gjør at jentene våre blir stresset, sier Slåtte. For Hop dyttet på med to-tre spillere på Nordstrands halvdel, og den taktikken ville ha vært helt fiasko hvis Nordstrand hadde hatt en spiller som kunne ta med seg ballen forbi en motspillere. Da ville de ha blitt i overtall hele tiden, men nå kastet de isteden bort ballen gang på gang.

Det ble litt for mange "turnovers", sier Slåtte.

Men Slåtte & Co. har målet klart for resten av sesongen.

Målet er at vi skal klare å slå noen av lagene i serien, og på nyåret er Hop absolutt et lag vi bør klare å spille jevnt med, sier Torgeir Slåtte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere