RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordstrand IF briljerte mot Asker


FØRER AN: Felix Sommerfeldt spilte også, som resten av NIF-laget, en kjempekamp mot Asker.
FØRER AN: Felix Sommerfeldt spilte også, som resten av NIF-laget, en kjempekamp mot Asker. Foto: ALLE FOTO: THOMAS GRANERØD
Nordstrand IF sitt G2003-lag overbeviste stort mot Asker i egen cup.

NORDSTRAND: I strålende høstsol fikk de unge håpefulle fra Nordstrand IF virkelig vist frem hva de har lært underveis denne sesongen.

Rekordtidlig scoring

Kun syv sekunder tok det før Henry Mensah kunne juble for en kjempescoring etter å ha driblet alt og alle - og enkelt sette ballen iskaldt til side for Asker sin målvakt. For de som lurer på om dette var flaks, ja de får tro om igjen, dette var nemlig helt etter planen;

– Jeg har virkelig øvd masse på å få til å score så fort i kamper, så jeg er jo glad for at jeg klarte det nå igjen, forklarer Henry med et stort smil.

Klasseforskjell

I denne aldersgruppen er fokus først og fremst å ha det morsomt og resultater skal ikke overgå handlingen, men det må allikevel komme frem at Nordstrand viste klasse mot et sjanseløst Asker-lag.

Henry Mensah og resten av laget ga seg ikke før det sto 6-1 i målprotokollen til kampens meget dyktige dommer Fride Bekken, som forøvrig dømte sin aller første turnering.

– Bli verdens beste

Etter kampslutt måtte Nordstrands Blad spørre tremålsscorer Mensah om hva som er planene og drømmene rundt det å spille fotball;

– Det jeg øver på hver dag er å bli verdens beste fotballspiller - og da må man trene masse for å få til det. Det er kjempegøy å spille og vi har et godt lag - kanskje ikke så bra som Manchester United, men det gjør jo ingenting, sier Mensah med hele laget rundt seg.

Skal være gøy

Trener Kristian Finstrup strålte om kapp med solen denne lørdagen og var tydelig stolt av gutta sine;

– Det er en virkelig herlig gjeng dette her som har det gøy når de får drive å spille fotball - og gøy skal det være, det er selve fokuset vårt, forklarer danske Finstrup til Nordstrands Blad.

– Vår filosofi dreier seg om de fundamentale tingene ved fotballen. Vi skal leke med ballen og lære dem teknikk og spilleglede - og at dette er et lagspill, avslutter Finstrup.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere